Melyik op rendszer jobb mobilra android, windows, ios?
Alma - körte - banán.
Ennyi. Olyan nincs, hogy jobb, vagy roszabb, hanem az, hogy amire használod, arra megfelel-e. Mindegyiknél lehet pro és kontra érveket felhozni, de azt se felejtsük el, hogy ma már a Firefox is benne van, illetve az Ubuntu is fejleszt.
Android: Sokak szerint bonyolult, viszont leginkább személyre szabható.
iOS: Zárt. És csak nagyon nehezen lehet hozzáférést biztosítani, illetve "feltörni" Emelett sematikus, viszont ebből adódóan a kompatibilitása verhetetlen.
WP: Gyors és gyenge hardveren is nagyon jól optimalizált. Viszont sokak szerint ronda, és egyhangú...
Személy szerint én az androidit preferálom, mert "szabadon" módosítgathatok ezt, meg azt :)
ios: nem ismerem.
droid: telefon volt, tablet van, tényleg szinte mindent meg lehet oldani velük
win: nemrég váltottam androidról winre, és nem bántam meg a következők miatt: árkategórián belül szerintem a win gyorsabb a droidhoz képest. Offline gps - nekem gyakran kell, külföldön is tudom használni net nélkül. A kinézet megint szubjektív, én már untam az androidot, felüdülés a színes csempe. Frissítéskor nem lassul, hanem gyorsul, szemben az előző androidommal. :D Amúgy lassan kezdi utolérni az alkalmazásokkal is az androidot, nekem egyedül a chrome könyvjelzőim hiányoznak, azon kívül mindent szinkronizál (névjegyek, naptár, gmail), játékok is vannak, ebook olvasók, nagyobb bankoknak, hírportáloknak, stb. mind van saját appja. És ami még nagyon tetszik, jobban tudom szabályozni az adatforgalmat és az energiatakarékos beállításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!