Melyik a jobb Linux?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most akarok átállni Windows-ról Linuxra, de nem tudom, hogy melyikre. Apum Fedora-t használ, de nekem ami eddig volt az Ubuntu volt. Szóval ez a 2 közt vacillálok. Ti melyiket adjánljátok? Ubuntu vagy Fedora?
Előre is köszönöm a válaszokat, és kellemes ünnepeket mindenkinek!
2013. dec. 27. 13:14
1/15 anonim válasza:
Ha most állsz át Linuxra akkor,merem ajánlani neked a Linux Mintet.Aki most kezd a Linux rendszerrel ismerkedni ez kiválóan alkalmas.
2/15 anonim válasza:
Ubuntut lassan 5 éve használok gond nélkül. Fedorával nem sok személyes tapasztalatom van, egyszer használtam pár órát, de nem győzött meg, instabil volt, és ubihoz képest összetett. Amúgy mostanában sokan a Linux Mintre esküsznek, de én még nem próbáltam.
4/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Esetleg valaki más aki próbálta mind 3-at? (Fedora, Ubuntu és Mint)
2013. dec. 27. 13:35
5/15 anonim válasza:
Én próbáltam. A fedora szerintem instabil, ubuntu meg linux mint meg egy kutya -bár linux mintből már van szerencsére debian alapú is-. Én nem használnék ubuntut, de ha kezdő vagy akkor az vagy linux mint valóban..
6/15 A kérdező kommentje:
Még amit elfelejtettem, mondani, hogy át szeretnék állni a parancssorra azért is kezdek linuxozni. Szóval inkább olyat ajánljatok ahol többet kell azt használni. :)
2013. dec. 27. 13:40
7/15 Igor Igorovics válasza:
Akkor egyértelműen debian.
8/15 anonim válasza:
tőled függ, hogy mennyit akarod használni gyakorlatilag mindegyiken.
9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem maradok az Ubuntu mellett, mert nekem a Mint nagyon hasonlít a Windows-hoz, amit kezdek egyre jobban utálni :D
2013. dec. 27. 14:08
10/15 anonim válasza:
szerintem meg maradj a windows mellett, mert halvány lila gőzöd sincsen arról, hogy eszik vagy isszák-e ezt az egészet :D raj fel virtualboxba valamit és ott próbálgasd, olvasgass utána a dolgoknak, aztán ha úgy érzed konyítasz hozzá valamennyit akkor használd élesben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!