Daemon tools nem müködik Windows 7-en de miért nem?
Már olyat is letöltöttem ami kifejezetten win 7-re jo de mindig ezt dobja ki:
A program futtatásához Windows 2000, és SPTD 1.60 vagy újabb verzió szükséges. A kernel hibakereső legyen kikapcsolva
Litével is probáltam, 32 bites van (az vmi 86 vagy mi) és egyszer müködött is amig ujra nem raktam a rendszert mert vollt vmi gubanc. Egy linket elfogadnék
KÖszönööm mindenki.
daemon tools lite version: 4.30.4.0027
ez van most a gépen win7 alatt és kifogástalanul megy. Ha a telepitővel gond van próbáld rendszergazdaként futtatni (ikonra jobb katt-->tulajdonságok->kompatibilitás->futtatás rendszergazdaként) ja, és a user account controlt (felhasználói fiók felügyelete vagy valami ilyesmi)kapcsold ki, ha még megy, mert hajlamos bezavarni.
Ez a fórum nekem nem sokat segített, de honfoglalón valaki elmondta,hogy neki működik és a filehippo.com-ról szedte le. Eddig én is idegeskedtem és indítgattam újra a gépet fölöslegesen és ugyanez volt, mint a kérdezőnek.
Mostmár rendesen működik. Ezt rakjátok fel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!