Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8? Miért nem működik...

Windows 8? Miért nem működik a Store és az App-ok? Valakinek már volt ilyen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem működnek az app-ok. Rákattintok az egyikre, behozza az üdvözlő képernyőjét, utána ez megy fél percen át, majd kidob belőle. Nem értem mi ez, elvileg működnie kéne és ráadásul ez a lényege a windows 8-nak, szóval elvárható lenne, hogy megfelelően működjön.

Láttam olyan választ, hogy 1024x768-as felbontás alatt nem nyitja meg az app-okat.

De.......

Nekem 1366x768 (azaz átlagos és ideális) felbontáson van. És kipróbáltam, kissebb képernyőfelbontásnál az üdvözlőképernyőt sem hozza be valóban. Viszont nálam normál esetben behozza. Mi lehet a baj?

2011. szept. 16. 13:30
 1/4 anonim válasza:

Ez egy developer preview es nem atlag usernek (mint Te pl?) valo. Ez egy beta elotti allapot, szoval ne varj tole semmit sem. A store nem mukodik!, ha olvastad volna a leirast.

Az Appoknak mukodniuk kell,....nalam mukodik legalabbis es szerintem pont hogy nem lenyeg a felbontas, hiszen ez a lenyege a metro app-oknak

2011. szept. 16. 13:44
 2/4 Zul'Jin válasza:
Azé, mert ez kvázi béta. Ahogy első hozzászóló is említi, nem otthoni felhasználásra szánt verzió. Várd meg a teljes, hivatalos megjelenést.
2011. szept. 16. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó, de nekem egyáltalán nem működik semmi, csak a control panel, IE és a desktop. Pedig a többire nagyon kíváncsi lennék és a youtube-os videókban meg mindenhol működtek. A fényképeken is működtek és a BUILD konferencián is. Mellesleg nem csak fejlesztőknek van! Én a normál felhasználóknak készített változatot töltöttem le, mégse működik egyik App sem. Van esetleg frissítés hozzá, vagy driver? Mert azok is lehetnek gondok szerintem...
2011. szept. 16. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy az a baj, hogy nincsen windows live ID-m?
2011. szept. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!