S.e.k kérdése:
Van valakinek feltelepitve a gépén windows xp 64?
Figyelt kérdés
nekem 1x fel volt vár percig de sajna a driverek a cd csak a 32 verziohoz voltak és nem is mert fel a gépe semmit se a netet se a grafkártyát de még az usb-t sem.
64 verziot szeretném megkisérelni ujbol mivel 4 GB ramnál több van és a 32 verzio nem ismer csak max 4 et
valami tapasztalatok esetleg? megéri fel rakni?
2011. aug. 3. 13:11
2/6 anonim válasza:
A processzorod nem bírná el a win7-et? Mert akkor jobban járnál azzal.
3/6 anonim válasza:
Win x64 előtt tettem egy próbát a 64 bites XP-vel is, driverekkel nem volt gond, viszont olyan szinten nem működött semmi, hogy dózeroltam is lefele azt a szart.
4/6 A kérdező kommentje:
proci az 2.5 intelcoreduo
4GB+2GB ram
512 nvidia 9400GT
szal inkább aszongyátok 7 windows? 64 vagy 32?
vagy várjak a 8-asra :D
és esetleg a vista?
a vistával is volna gond? jol jönne az a 6GB ram
vistánál vagy a 7 nél 32-64 ?
2011. aug. 3. 22:23
5/6 anonim válasza:
A Win7 tulajdonképpen egy bug- és szemétmentesített Vista. Erre a gépre egyértelműen a 64 bites Win 7-est raknám.
6/6 A kérdező kommentje:
meg fogatam a tanácsotokat és kiválona működik a 64bit-es win 7 :)
2011. szept. 25. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!