Valaki nem tud ajánlani egy normális szép renderelésű 3d s tervezőt ingyen?
Figyelt kérdés
Nem a gogglit .2013. szept. 29. 13:36
31/38 A kérdező kommentje:
Direkt megfigyeltem hogy egy perc után eltünik e a csillag és nem ,és bezártam megynyitottam és nem mentette.
2013. okt. 5. 23:08
32/38 tabaki válasza:
Nálam úgy tűnik, hogy tökéletesen működik a File->Recover Auto Save...
33/38 tabaki válasza:
Egyébként érdemes a User Preferences ablak File menüjében bepipálni a Keep Session-t is, akkor a bezáráskor menti az állást, és nyitáskor azzal indít.
34/38 A kérdező kommentje:
Megtudnád mondani hogy kell az egymást keresztező vonalakat a kereszteződésben összekötni egy pontal?
2013. okt. 6. 14:19
35/38 tabaki válasza:
Egyelőre nem tudok rá egyszerű megoldást, a Blender alaphelyzetben nem tudja. Régi szkript létezik, de még nem próbáltam ki, hogy az újabb változatokban is működik-e.
36/38 A kérdező kommentje:
És a vertex paint módba mennyire vagy otthon ? rajzoltam valamit aztán kifestegettem úgy ahogy de renderelésen nem látszik semmi
2013. okt. 7. 22:08
37/38 tabaki válasza:
Csináltam már, de nagyon régen, nem tetszett különösebben. Mindjárt megnézem.
38/38 tabaki válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!