Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám törölni a Delta...

Hogyan tudnám törölni a Delta Homes vírust? (Google Chrome)

Figyelt kérdés

Már vagy 2 napja itt vacakolok ezzel... Hiába néztem utána hogyan kell törölni, nem működik egyik módszer se. Ha a chrome beállításoknál törlöm mint kereső és indító oldal akkor se működik. A bővítményeknél meg nem találtam semmit se, szóval nem tudtam mit törölni. Program törléssel már próbálkoztam, sikerült ki törölnöm de semmi változás ugyanúgy a delta homes jön be.

Szépen kérlek titeket segítsetek nekem!

Előre is köszönöm!!!

2013. szept. 27. 07:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm utolsó! Nekem is a adwcleaner_4.204 oldotte meg ezt a problémát.
2015. máj. 21. 06:49
 22/24 anonim válasza:
Köszönöm a korábbi válaszokat a témával kapcsolatosan, számtalan dolgot kipróbáltam és nekem is az utolsó bejegyzés segített megoldani a problémát. adwcleaner_4.204
2015. jún. 17. 20:28
 23/24 petizana válasza:
Sziasztok.Nekem is ez van.Sajnos ez egy virus.És begyüjti azokat az adatokat ami neki kell(pl:böngészési szokások és hamis reklámok).Én amikor lefuttatam a virusirtót kiirta hogy a virus a windows mappában van.És szakember mondta, hogyha a win mappában van akkor az szerviz.
2015. júl. 23. 15:08
 24/24 petizana válasza:
Sziasztok.Nekem is ez van.Sajnos ez egy virus.És begyüjti azokat az adatokat ami neki kell(pl:böngészési szokások ).Én amikor lefuttatam a virusirtót kiirta hogy a virus a windows mappában van.És szakember mondta, hogyha a win mappában van akkor az szerviz.
2015. júl. 23. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!