Hogyan tudnám törölni a Delta Homes vírust? (Google Chrome)
Már vagy 2 napja itt vacakolok ezzel... Hiába néztem utána hogyan kell törölni, nem működik egyik módszer se. Ha a chrome beállításoknál törlöm mint kereső és indító oldal akkor se működik. A bővítményeknél meg nem találtam semmit se, szóval nem tudtam mit törölni. Program törléssel már próbálkoztam, sikerült ki törölnöm de semmi változás ugyanúgy a delta homes jön be.
Szépen kérlek titeket segítsetek nekem!
Előre is köszönöm!!!
Csak eljutunk addig, hogy újra kell húzni az egész gépet, és nagyon kell figyelni a letöltésekre, frissítésekre!
Nálam pl. tegnap jött be AVG vírusirtó frissítéssel egy
Nation nevű kereső, most ezzel küzdök, hogy eltávolítsam!
#6-os vagyok
Nekem sem működött semmi és nekem is ugyanazt csinálta, mint a kérdezőnek, hogy kidobott mindig és újra átállt a delta homes-ra. Végül tegnap meguntam és újratelepítettem a gépet, mivel már mindent kipróbáltam én is a leírtak közül.
nem tudom mit szenvedtek össze-vissza, de ha az a gond, amit én értelmeztem, akkor ezt próbáljátok meg!
Ugyan azt kell csinálnom mint amit a kedves utolsó belinkelt. Ezt csinálom és ilyenkor jó 1 óráig..majd kidob és amikor belépek akkor megint delta homes van :(
Várok még válaszokat!!!(nem nagyon szeretném újra rakni a gépem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!