Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám törölni a Delta...

Hogyan tudnám törölni a Delta Homes vírust? (Google Chrome)

Figyelt kérdés

Már vagy 2 napja itt vacakolok ezzel... Hiába néztem utána hogyan kell törölni, nem működik egyik módszer se. Ha a chrome beállításoknál törlöm mint kereső és indító oldal akkor se működik. A bővítményeknél meg nem találtam semmit se, szóval nem tudtam mit törölni. Program törléssel már próbálkoztam, sikerült ki törölnöm de semmi változás ugyanúgy a delta homes jön be.

Szépen kérlek titeket segítsetek nekem!

Előre is köszönöm!!!

2013. szept. 27. 07:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nálam is
2013. szept. 28. 21:27
 12/24 A kérdező kommentje:
Leszámítva azt hogy nálam nincs semmi a bővítmények között, IDEIGLENESEN működik. Félóránként kidob és mikor rá klikkelek akkor már megint ott van a delta homes.
2013. szept. 29. 10:13
 13/24 anonim ***** válasza:

Csak eljutunk addig, hogy újra kell húzni az egész gépet, és nagyon kell figyelni a letöltésekre, frissítésekre!

Nálam pl. tegnap jött be AVG vírusirtó frissítéssel egy

Nation nevű kereső, most ezzel küzdök, hogy eltávolítsam!

2013. szept. 29. 10:25
 14/24 anonim válasza:

#6-os vagyok

Nekem sem működött semmi és nekem is ugyanazt csinálta, mint a kérdezőnek, hogy kidobott mindig és újra átállt a delta homes-ra. Végül tegnap meguntam és újratelepítettem a gépet, mivel már mindent kipróbáltam én is a leírtak közül.

2013. okt. 1. 13:13
 15/24 Emberek ***** válasza:
0%

nem tudom mit szenvedtek össze-vissza, de ha az a gond, amit én értelmeztem, akkor ezt próbáljátok meg!

[link]

2013. okt. 1. 14:47
 16/24 A kérdező kommentje:

Ugyan azt kell csinálnom mint amit a kedves utolsó belinkelt. Ezt csinálom és ilyenkor jó 1 óráig..majd kidob és amikor belépek akkor megint delta homes van :(

Várok még válaszokat!!!(nem nagyon szeretném újra rakni a gépem) :)

2013. okt. 1. 15:56
 17/24 Zeusz310 válasza:
ha még aktuális [link]
2013. okt. 26. 13:37
 18/24 anonim válasza:
Nekem ezzel a progival sikerült megtisztítani: Adware-Removal-Tool-v3.6
2014. dec. 18. 19:13
 19/24 anonim válasza:
Annak akinek Mozzilla Firefox-on van Delta-Homes problémája az törölje a keresők közül a Delta Homes keresőt és megoldódik a probléma.(Én ezt tegnap előtt csináltam meg,azóta semmi gond)
2014. dec. 25. 14:53
 20/24 lfgmhal válasza:

[link]

Az AdwCleaner 4.2.0.3 seperc alatt megoldja.

2015. máj. 6. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!