Mi van a böngészőkkel? (többi lent)
Elegem lett, hogy a Chrome folyton felvitte első indításnál a lemez használatot 100-ra és belassult a gép egy 20mp-ig ezért kipróbáltam nagyon hosszú idő után újra az IE-t és meglepően gyors volt, fele annyi erőforrást használt mint a Chrome. Youtube-nál Chrome-on szokott olyan lenni, hogy feljebb állítom a minőséget és megáll a videó és el sem indul amíg újra nem töltöm az egész weboldalt. Örültem amikor rájöttem, hogy IE-n nincs ilyen. Viszont az tűnt fel, hogy valahogy más a kép amit kapok Chrome-on és más IE-n amikor YouTube videót nézek. Egymás mellé raktam egy 4k videót és képen jól látszik, hogy teljesen más. Ez hogyan lehet?
Kép:
Igen, mind a két videó eredeti minőségre van állítva.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Jah és Chrome-on a videó "lefagyás" nem a gép hibája és nem is az internet sebességgé.
Gépem: i7 3612qm, 8GB RAM, HD 8750M 2GB
Internetem: 40/20Mbps
Az összes Internet Explorer-ben súlyos biztonsági rés tátong. Nincs javítva. Én nem is használom.
Google Chrome WOT és Adblock Plus kiegészítőkkel, stabil fizetős védelemmel, naponta lefuttatott Ccleanerrel nem okoz semmi gondot, az igaz, hogy hipernetem van.
*vagy valahogy az IE több fényt ad hozzá
:)
levis56
Nekem nem kellett IE-hez sem külön letölteni, lejátszotta a videókat alapból (vagy a háttérben leszedte a Flash-t) :)
De azért ez így elég vicces, hogy más böngészőn más képet kapsz...
Pont, hogy az IE-n rosszabb a kép :D És a kép nem szerkesztett.
Rendben, kipróbálom.
Köszönöm a válaszaid, mentek a zöldek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!