Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez mitől lehet a böngészőkkel?

Ez mitől lehet a böngészőkkel?

Figyelt kérdés

mikor zenét hallgatok youtubon, vagy más videómegoszton vagy csak hang jön a neten keresztül firefoxal és google crómmal is akkor minden 10 es verzótól felfele el akad a zene szaggat akadozik ha külön fülön netezek és görgetem lefele az oldalt 10 es verzió egyiknél se rossz. ha olyat csinálok hogy egyik böngészővel megy csak a zene és másikal vagyok neten akkor nem akad.

az operával minden rendben van ezért nem értem én először a rendszere gondoltam de már telepítettem is ujból de akkor is ugyan az

2013. febr. 26. 08:23
 1/4 csacsi2 ***** válasza:

Frissítsd újabb verzióra a flash-t.

[link]

Kapcsold ki a hardveres gyorsítást a lejátszón (jobbklikk a videolejátszón, hardveres gyorsítás pipa ki)

Kapcsold ki a böngésző beállításaiban is.

firefox:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..

Nem magas a processzorhasználat lejátszás közben?

2013. febr. 26. 08:36
 2/4 anti paladin ***** válasza:
Másik lehetőség, hogy a 10 verzió felettiek erősebb procit kívánnak. Régi 1.7-es celeronnal én is így jártam.
2013. febr. 26. 09:55
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem a procim 3 Ghz es és az nem elég neki ?
2013. febr. 27. 22:34
 4/4 csacsi2 ***** válasza:

AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3100+

1536 MB (DDR SDRAM)

RADEON 9250 (256 MB)

Ezzel fut rendesen bár 720 (HD) -nál már akad!

Nem elég, ha...

firefox -nak meg nem elég semmilyen processor, ha fut a plugincontainer!!! (ezért írtam kapcsold ki...)

Hardveres gyorsítás NEM működik a videokártyával 10.6 (ATI/AMD) alatt, azt is ki kell kapcsolni!

A Chrome meg nem jól kezeli a beépülőket és 86 folyamatot indít ezért magas a processzorhasználat!

Esetleg a vírusírtó/tűzfal az ami fogja a video tartalmakat...

2013. febr. 28. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!