Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám törölni a Delta...

Hogyan tudnám törölni a Delta Homes vírust? (Google Chrome)

Figyelt kérdés

Már vagy 2 napja itt vacakolok ezzel... Hiába néztem utána hogyan kell törölni, nem működik egyik módszer se. Ha a chrome beállításoknál törlöm mint kereső és indító oldal akkor se működik. A bővítményeknél meg nem találtam semmit se, szóval nem tudtam mit törölni. Program törléssel már próbálkoztam, sikerült ki törölnöm de semmi változás ugyanúgy a delta homes jön be.

Szépen kérlek titeket segítsetek nekem!

Előre is köszönöm!!!

2013. szept. 27. 07:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy a Google Chrome törlése/újratelepítése oldja csak meg a gondot!
2013. szept. 27. 08:24
 2/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm nem gondoltam volna hogy működik!

Köszönöm mégegyszer! :)

2013. szept. 27. 09:11
 3/24 A kérdező kommentje:

MÉGSE sikerült.. :((

1 óráig működött majd hirtelen kilépett magától..

Gondoltam biztos véletlen megnyomtam az x-et, ezért megint ráklikkeltem és a DELTA HOMES fogadott :((

Légyszíves írjatok még válaszokat, egyszerűen nem tudok mit csinálni :(

2013. szept. 27. 09:36
 4/24 anonim ***** válasza:
83%

Én lefuttatnám ezt a programot: [link]

Megbízható, nekem eddig mindig bevált. Igaz, sokáig dolgozik, de alapos munkát végez!

2013. szept. 27. 10:17
 5/24 A kérdező kommentje:

Sajnos ez sem működik.

1 óra netezés után bezáródik, majd mikor rá klikkelek megint a delta-homes van kezdőlapként :(

2013. szept. 27. 12:37
 6/24 anonim válasza:
100%
Nekem is ugyanez a problémám tegnap óta. Már kétszer letöröltem és újratelepítettem a Chrome-ot, de nekem is magától bezáródik és a delta homes lesz újra a kezdőlap. Pedig a beállításoknál már én is mindent megpróbáltam, mindenhol beállítottam, hogy a google.co.hu legyen a kezdőoldal és nekem sincs ott a bővítményeknél sem a delta, de még is az a kezdőlap. :(( Nagyon idegesít. Úgyhogy én is megköszönöm, ha valaki tud valami hasznosat.
2013. szept. 27. 12:44
 7/24 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy ezt is láttátok már:

[link]

Bár úgy látom, ez is egy webfordítós oldal, de talán ad valami hasznosabb tanácsot.

Mindegyik böngészőnél a bővítmények/kiterjesztések eltávolítása lehet a megoldás.

2013. szept. 27. 12:54
 8/24 anonim ***** válasza:
2013. szept. 28. 20:06
 9/24 A kérdező kommentje:
A link amit már egyébként küldtek és már azelőtt is találkoztam vele, nem működik..
2013. szept. 28. 20:22
 10/24 anonim ***** válasza:
Nálam működik!
2013. szept. 28. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!