Hogyan tudnám törölni a Delta Homes vírust? (Google Chrome)
Már vagy 2 napja itt vacakolok ezzel... Hiába néztem utána hogyan kell törölni, nem működik egyik módszer se. Ha a chrome beállításoknál törlöm mint kereső és indító oldal akkor se működik. A bővítményeknél meg nem találtam semmit se, szóval nem tudtam mit törölni. Program törléssel már próbálkoztam, sikerült ki törölnöm de semmi változás ugyanúgy a delta homes jön be.
Szépen kérlek titeket segítsetek nekem!
Előre is köszönöm!!!
Köszönöm nem gondoltam volna hogy működik!
Köszönöm mégegyszer! :)
MÉGSE sikerült.. :((
1 óráig működött majd hirtelen kilépett magától..
Gondoltam biztos véletlen megnyomtam az x-et, ezért megint ráklikkeltem és a DELTA HOMES fogadott :((
Légyszíves írjatok még válaszokat, egyszerűen nem tudok mit csinálni :(
Én lefuttatnám ezt a programot: [link]
Megbízható, nekem eddig mindig bevált. Igaz, sokáig dolgozik, de alapos munkát végez!
Sajnos ez sem működik.
1 óra netezés után bezáródik, majd mikor rá klikkelek megint a delta-homes van kezdőlapként :(
Gondolom, hogy ezt is láttátok már:
Bár úgy látom, ez is egy webfordítós oldal, de talán ad valami hasznosabb tanácsot.
Mindegyik böngészőnél a bővítmények/kiterjesztések eltávolítása lehet a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!