Milyen jó képszerkesztők vannak?
Tudnátok linkelni jó képszerkesztőket? Amiket le tudok tölteni, torrent nélkül?
Előre is köszönöm
"Ennél sokkal furcsább dolgokban is hisznek emberek,"
Így van. Te is hiszed, hogy itt a GYK-án fogod megkapni azt az elismerést amire vágysz. Hiú ábrándokat kergetsz. Nagyon kevesen harapnak rá a gimpedre. Az értelmesebbje úgyis a PS-t fogja letölteni. Hiába villantod rájuk a fogsorodat, mint egy eszelős. De csak erőlködj tovább, lelked rajta. Egyszer majd talán megvilágosulsz, de lehet, hogy elég lenne felnőni végre.
Az értelmesebbje megtanulja a képszerkesztést, és akár oda is eljuthat, hogy hasznát látja a Photoshopnak.
Csak folytasd, nagyon érdekesek a hozzászólásaid. Addig én némán acsargok a ficakban.
Ni csak, ki beszél...
Nekem olyan szépen nem tudsz könyörögni.
tabaki egy kisstílű emberke. Egy komoly, inteligens szakember soha nem sértegetne senkit. Lásd Lajos54-et.
De ez a kis gyökér itt veri magát. Ha felrúgnám le sem esne.
"gimpeddel"
Igen, olyan, mint a magyar narancs: "Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk." Sajnos én nem viszonozhatom azzal, hogy a te Photoshopoddal, mert nem a tiéd.
@16:04:
Dehogy veszekszem, élvezem a műsort.
@16:11:
Most az egyszer kissé félreolvastad a szereposztást, talán ellenőrizd még egyszer, hogy ki sérteget és veri magát. Egyébként a Lajos54 iránti kedvező vélekedéseddel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!