Milyen képszerkesztők vannak, amik olyanok hogy nem kell letölteni és regisztrálni, és gépen (Windows XP) lehet használni?
Figyelt kérdés
előre is köszi:)2013. ápr. 30. 17:53
2/18 anonim válasza:
PAINT?!!! nem kell (???) letölteni (???) és regisztrálni sem!
3/18 A kérdező kommentje:
első válaszolónak köszönöm(:
második: az egy rajzolóprogram:);)
várok még válaszokat!:)
2013. ápr. 30. 17:58
4/18 Komplikato válasza:
Csak én nem értem miért baj ha le kell tölteni egy teszem azt Gimp-et vagy Net Paintet vagy bármi ilyet?
5/18 A kérdező kommentje:
kevés a gépem memóriája, meg még akkor lassú is:DDDDDDDDDD meg amúgy meg könnyebb így (vagyis csak lenne, ha nem ilyesfélékkel lenne tele ez az egész mint a te válaszaid, na mind1:D) minthogy várni arra hogy letölti. NA ÉRTED MÁR?!:)
2013. ápr. 30. 19:11
6/18 A kérdező kommentje:
jaésigen. a Gimp is rajzolóprogram. naszia(:
2013. ápr. 30. 19:13
7/18 Lajos54 válasza:
???
"A GIMP (GNU Image Manipulation Program) egy bittérképes képszerkesztő program. "
Hogy vajon miért ezt írják akkor róla? :)
8/18 Lajos54 válasza:
Csak az nem megy a fejembe, hogy miképpen lehet jobb egy gyengécske gépen egy online program, mint egy feltelepített. Az ilyen jellegű dolgokat éppen a gyors, ráadásul igazán nagy sávszélességű internetkapcsolattal rendelkező gépekre találták ki. De hát persze mindenki maga dönti el, neki mi a jobb...
9/18 A kérdező kommentje:
amúgy én éppen azt kértem hogy írjatok képszerkesztőket, és nem azt hogy okítsatok;))) de szóljatok ha rosszul mondom ;D
2013. ápr. 30. 21:30
10/18 Lajos54 válasza:
Hát tudod, aki nem bírja elviselni, ha valakinek más véleménye van, esetleg némi építő kritikával próbáljon segíteni, az használja inkább a Google-t, az nem válaszol semmit :)
Ilyen hozzáállással ne is várd, hogy csak neked tetsző válaszokat kapsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!