Milyen negatív tapasztalatok volt már a Daemon Tools-szal?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki folyton azt mondja, hogy ez a lehető legrosszabb program a CD képekkel foglalkozók közül. Nekem még volt rossz tapasztalatom vele, de kiváncsi vagyok, hogy volt-e másnak és mi történt. Cáfoljatok meg! :)2009. szept. 27. 08:19
1/5 anonim válasza:
Évek óta használom probléma nélkül. Sohasem volt vele gondom.
2/5 anonim válasza:
Nekem össz-vissz akkor volt vele bajom, amikor a Win7 béta megjelent, és nem települt fel rá az akkori daemon tools verzió, igy keresnem kellett másik ilyem programot (power iso), de később megjelent egy új daemon verzió, ami már win7 kompatibilis lett, vissza is tértem rá. (Lite verziót használom)
3/5 anonim válasza:
Ha nincs fent az sp2, akkor szokott gond lenni vele xp-nél. Nálam régen, amikor sp1-es xp-m volt és újraraktam a gépet, aztán a szűz vindózra fel akartam rakni a daemon tools-t, akkor totál rendszerösszeomlást csinált (úgy kellett telepítőlemezről helyreállítani). Ja és le kell szögezni, hogy az még 3.2 vagy milyen verzió volt. De a v4.0 óta semmilyen hibát nem érzékeltem a daemon-nal. Szerintem simán az egyik legjobb cdkép kezelő.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 30. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!