Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Érdemes UPC-ről DigiTv-re...

Érdemes UPC-ről DigiTv-re váltani? Mik a pozitív/negatív tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én nézem mind a kettőt saját beltérivel, a UPC-t kártyával, a digit okosítva. azonos antennákat használok (mert más műholdról jönnek)

jelben a digi gyengébb. messzebb is van a műhold, laposabb is a szög, nem is olyan jó szerkezet, szóval ha pl. vihar van vagy nagy szél, akkor a digi jóval elöbb kezd el kockásodni, mint a UPC.

nekem személy szerint az sem tetszik, hogy pl. a digi AXN (UPC-t nem tudom, mert csak bronzot vettem) a reklámok/előzetesek alatt vagy néma vagy románul pofázik. más adókkal is van ilyen.

forumokban sokat panaszkodtak a digi beltéri egységeire, hogy nagyon szarok, pl. hajlamosak megfagyni kódváltásnál, nehezen állíthatóak.

ebből nem tudom mennyi igaz.

2009. aug. 28. 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:
És az internet?
2009. aug. 28. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk UPC netünk van, de mi meg vagyunk vele elégedve. Akár milyen vihar van, net akkor is van (maximum kicsit lasabb).
2009. aug. 28. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

állj!

internet csak kábelen van. sem a digi sem a UPC műholdas megoldásában nincs internet.

ha neked upc kábeltévéd van, akkor nem túl valószínű (persze lehetséges), hogy digi kábeltévé is van ugyanott. ha viszont nincs digi kábeltévé akkor digis neted nem is lehet.

2009. aug. 28. 14:12
 5/6 A kérdező kommentje:

a lakótömbbe UPC és DigiTV is be van vezetve

eddig UPC-t használtam, de a kedvezőbb havidíj miatt gondolkodom a váltáson

egyre több ismerősöm ajánlja a váltást, ezért kezdtem el erősen gondolkozni, de úgy gondoltam kikérem itt is az emberek véleményét

köszönöm az iddigi válaszokat

2009. aug. 28. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

IGEN! Érdemes! 2 éve vagyok Digis lassan és nagyon megéri.

1. Olcsó

2. Gyors

3. Nem korlátozzák a sávszélességedet mint a fos UPC.

Tegnap haveromnál voltam beállítani a torrentet és maximum 10Kval jött le a cucc amint én otthon 3.6Megabyte/secel töltöttem le.

Undoríto amit UPC csinál. Remélem csödbe is megy mert mindenki át fog menni.

2009. okt. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!