Hogy lehet, hogy a leletem negatív, amikor mégis van panaszom és tüneteim? Mit csináljak? Tapasztalatok? Lúgosítás?
1 éve küszködök már hüvelyi folyással(savanyú,krémes sűrű),gombával, ill. hólyaghuruttal.
végre egy év után vett tőlem kenetet a doki, elküldte laborba.
megjött az eredmény és negatív. se gombás se bakteriális fertőzést nem mutattak ki.
mégis megvannak a panaszaim. a szex is fájdalmas a barátommal.
adott egy Gynoflor nevű hüvelykúpot. 12 db. azt mondta, hogy ez vissza állítja a hüvelyi ph-mat, mert biztos felborult. 3-4 naponta egyet használjak.
hát nem tudom most mit kéne csinálnom...az a baj, hogy már nem nagyon tudom elhinni, hogy meggyógyulok :/
ezek szerint el lehetek savasodva...lúgosítanom kéne.
mit csináljak?
szerintem szüneteltetned kéne a szexet, amíg teljesen rendbe nem jössz, és a barátodat is kezelni kéne, nem tudom, ő volt-e dokinál.
nézesd meg magad egy másik orvossal is.
nekem az a baj, hogy el se múlik.
most is kaptam gomba ellen krémet. erre mi van?
használat után két nappal ugyanaz a savanyu sürü folyás jött...
mivel kezeljem a barátomat??? gombára bacilusra vagy SEMMIRE? :D
ha nincs bajod, minek kaptál gomba elleni krémet?
itt valami sántít.
nem neked kell kezelni, hogy is jut ilyen eszedbe??
orvosnak mindkettőtöket. menj el egy másikhoz. a barátod is menjen urológushoz.
azért mert azt hitték hogy gomba és ideigleneesen egy gombaelleni krémet kaptam utána megjött az eredmény hogy negativ semmi nincs de mégis van :D
ez így érthető?
ha a barátodat nem kezelik a gombára, ő lehet tünetmentes hordozó és folyamatosan visszafertőz, te hiába gyógyítod meg magad
kivéve persze ha csak óvszerrel szeretkeztek
mondjuk amíg ki nem kezeltek mindkettőtöket ajánlott lenne a gumi... mivel az ugye véd a nemi betegségektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!