Jó ahogy csinálom? Bővebben lent!
Sziasztok!
Windows 7-et akarom feltelepíteni,de nem engedi a windows7 dvd-t bebootolni,viszont az xp-t igen.Az jó,ha feltelepítem a windows xp(hogy leformázhassam a meghajtókat),majd felteszem a windows 7-et...Azután pedig kitörlöm a Windows.old nevezetű mappát ami tartalmazza a windows xp-t?
Teljesen tiszta windows 7-et kapok így végezetül?
Előre is köszönöm!
Üdv!
Nem írom le részeltessen hanem egy kis olvasni való amiből megtudod az összes kérdést
Hogy?
Miért?
Minek?
Igen, de van ott más mappa is amit törölni érdemes. Xpben még nem User hanem document & settings a felhasználói mappa.
Program Filesben és a rejtett mappákban nem tudom hogy mit játszik. Viszont ami különbség az az hogy a Win7-nek kell egy +100Mb méretű rendszermeghajtó külön aktíválás etc. miatt, mikor az XP-t particionálod célszerű hagyni neki egy kis formázatlan meghajtót pluszba és akkor biztos jó lesz.
powe_r
Azért csinálom így,mert a windows7 telepítő fájlba van egy 2gb-nál nagyobb fájl.Emiatt nem engedte ISO-ban kiírni nekem a Nero.
Csak UDF-be engedte,azt pedig sajnos nem olvassa be bootolásnál.
Azért ment a zöld pipa,mind a kettőtöknek!;)
nLite 1.4.1
:)
és mi az a 2 giga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!