Nagyon gáz, ahogy csinálom? Vagy így is sikerülhet?
Az évkezdésre megfogadtam, h elkezdek leadni jónéhány kilót. Sajna a hétfőm befuccsolt.
Tegnapom:
reggeli 2 pici szelet kenyér kenőmájassal, 1 paradicsommal
ebéd: 1 kis tányér savanyú burgonyaleves
vacsi: néhány túrós derelye
Egész napi folyadék: rengeteg szénsavmentes víz
Muszály volt ilyen laktatóbb kaját ennem, mert mozgásként fát vágtam, és pakoltam, nagyon sokat, kb 2 órán keresztül :S
Ma:
Reggeli: 2 zöldfűszeres péksüti, tejeskávéval
Azóta csak 1 fürt szőlőt csipegetek.
Bicikliztem ma meg gyerekekkel foglalkoztam, szaladtam utánuk...
Még vacsizni fogok.
Lehetséges így leadni vmit?
reggeli: 1 zöldfűszeres péksüti
Ez így nagyon nem jó! :D Amit így kín keserven lefogysz, azt vissza is fogod hízni.
Kenyeret és péksütit egyáltalán nem kellene enned; a derelyét, ugye Te sem gondoltad komolyan (?!). Ami ebben jó a paradicsom, a sok víz és a szőlő.
Rengeteg zöldség, gyümölcs, sok folyadék, csirkemell, hal stb stb, ami szinte minden fogyókúrás kérdés válaszában szerepel, és persze plusz mozgás, és ami a legfontosabb: önfegyelem - tényleg ennyire egyszerű! :)
Ja, és muszáJ!
Hány kiló vagy azt szabad tudni?
Ez az étrend amit felsoroltál éheztetés. A mozgás úgy látom megvan, de egyél nyugodtan rendesen. Így is tudsz fogyni sok mozgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!