FONTOS! Van egy mp3 formátumú (vagy mi :D) zeném, amit szeretnék egy cd-re másolni, és úgy csinálom ahogy kiírja, de amikor magnón kipróbálom nem indul el a zene. Hogy kell?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, nem nagy gépzseni, szóval valahogy úgy magyarázzátok..köszi XD holnapra nekem kell megcsinálni cd-re a zenét, a farsangi műsorhoz, és holnap van a határidő, szóval haladnom kéne. Letöltöttem a zenét youtuberól, mp3-om formátumú, és kiírja hogy húzzam oda a cd mappájához, odahúzom, kiveszem a cd-t, a gépnél szól a zene ha megnyitom, de a magnónál egy csomó ideig tölti, vagy nem tom mit csinál, és aztán úgy csinál mintha üres lenne a cd...hogy csináljam meg?? Windows Vistám van...előre is köszi, ez életmentő!! :D mármint a normális válasz.. :D2012. febr. 13. 19:56
1/2 legendavagyok01 válasza:
Ha sima mp3-ként írod ki, akkor csak azok a cd lejátszók játsszák le, amelyek mp3-at is tudnak.
Régebbi hagyományos cd lejátszókhoz Audio-CD-ként kell kiírni. Erre bármelyik cd író alkalmas, például az ingyenes Ashampoo Burning Studio Free is:
2/2 A kérdező kommentje:
köösziii :D
2012. febr. 13. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!