Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan jó gép, amin egyszer...

Van olyan jó gép, amin egyszerre tudok 8-9 dolgot csinálni?

Figyelt kérdés

Tudom, minek csinálnék 8 dolgot egyszerre...

Van olyan erős gép, amin egyszerre egy időben tudok:? torrentezni, filmet nézni, zenét hallgatni, játszani, msnezni, internetezni, nyomtatni?

És nem szaggat be, nem lassul be, ezt az összes folyamatot tökéletesen végzi egy időben.

2011. dec. 6. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy jófajta 2, vagy négymagos proci, legalább 4 giga RAM, vagy több és egy jófajta videókártya, na meg egy 7200 RPM-es vinyó és nincs lehetetlen. ;)
2011. dec. 6. 13:37
 2/12 anonim ***** válasza:
ehhez minimum egy jobb fajta 4 magos proci és sok memória kell...
2011. dec. 6. 13:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Komolyan van, aki ezeket mind egy időben képes csinálni? :'D
2011. dec. 6. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Titan-nak hívják : D

Most komolyan: Nem bonyolult, a filmnézés+zenehallgatás+msn nem sokat eszik, a torrenthez szinte sávszél kell csak, a játékhoz pedig ram és videokártya. Egy gép, ami közép/felső kategóriás ezt tudja, de akkor már 2 monitor kellene, hogy lásd is a filmet...

2011. dec. 6. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:

hát ehhez über gép se kell...én fb-zek, torrentezek közbe wowozok és van amikor csak wowot lerakom tálcára és elindítok egy filmet ( nem tudom hogy hallgatsz zenét egyszerre + film) közbe meg az xfire+ts3+msn+skype és még se szaggat be a gép pedig egy 2magos gépem van 4gb ram-al...

ez úgy lenne értelmes kérdés hogy mondjuk videót rendelelni+játszani és hasonlók mert ahhoz már komolyabb gép is kell

2011. dec. 6. 14:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, tessék egy link a titan-ról:

[link]

2011. dec. 6. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Barátunk nem írta milyen játékokkal szeretne játszani...de egy kétmagos géppel és négy giga RAMmal mindezt játszi könnyedséggel megcsinálom.
2011. dec. 6. 14:31
 8/12 anonim ***** válasza:
mondjuk ha neki állsz adobe after effectezni mellette sony vegasba hd videót elkezdesz renderelni elindítasz egy bd50es filmet és neki áll mondjuk bf3at full hdba nyomatni azt lehet hogy egy i7es proci se venné jó néven és lehet hogy teli írnál 10-12gb memóriát
2011. dec. 6. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:

filmet nézni, zenét hallgatni játszani és msnezni egyszerre? ennek az értelmére kíváncsi vagyok :)

egyébként egy mai alap gép (pentium / athlon2 + vmi alap videókártya pl 6570es, vagy egy A4-6-8 APU egység) is röhögve képes ezekre (kivétel komolyabb játék, de az eleve játékfüggő hogy milyen teljesítményigénye van)

ha kicsit komolyabban játszani is akarsz (újabb játékok legalább HDben és közepes-magas részletesség mellett), oda azért nem árt egy i3 / phenom2 x4 + 6850, ha meg nagyon komolyan játszani (fullHD + magas/ultra részletesség), oda egy i5 + 6950 alapú jószág.

2011. dec. 6. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
"filmet nézni, zenét hallgatni játszani és msnezni egyszerre?" Lehetetlen. Am hogy csinálnád?
2011. dec. 6. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!