Van olyan jó gép, amin egyszerre tudok 8-9 dolgot csinálni?
Tudom, minek csinálnék 8 dolgot egyszerre...
Van olyan erős gép, amin egyszerre egy időben tudok:? torrentezni, filmet nézni, zenét hallgatni, játszani, msnezni, internetezni, nyomtatni?
És nem szaggat be, nem lassul be, ezt az összes folyamatot tökéletesen végzi egy időben.
Titan-nak hívják : D
Most komolyan: Nem bonyolult, a filmnézés+zenehallgatás+msn nem sokat eszik, a torrenthez szinte sávszél kell csak, a játékhoz pedig ram és videokártya. Egy gép, ami közép/felső kategóriás ezt tudja, de akkor már 2 monitor kellene, hogy lásd is a filmet...
hát ehhez über gép se kell...én fb-zek, torrentezek közbe wowozok és van amikor csak wowot lerakom tálcára és elindítok egy filmet ( nem tudom hogy hallgatsz zenét egyszerre + film) közbe meg az xfire+ts3+msn+skype és még se szaggat be a gép pedig egy 2magos gépem van 4gb ram-al...
ez úgy lenne értelmes kérdés hogy mondjuk videót rendelelni+játszani és hasonlók mert ahhoz már komolyabb gép is kell
filmet nézni, zenét hallgatni játszani és msnezni egyszerre? ennek az értelmére kíváncsi vagyok :)
egyébként egy mai alap gép (pentium / athlon2 + vmi alap videókártya pl 6570es, vagy egy A4-6-8 APU egység) is röhögve képes ezekre (kivétel komolyabb játék, de az eleve játékfüggő hogy milyen teljesítményigénye van)
ha kicsit komolyabban játszani is akarsz (újabb játékok legalább HDben és közepes-magas részletesség mellett), oda azért nem árt egy i3 / phenom2 x4 + 6850, ha meg nagyon komolyan játszani (fullHD + magas/ultra részletesség), oda egy i5 + 6950 alapú jószág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!