Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért szaggat a GTA 4? Tegnap...

Miért szaggat a GTA 4? Tegnap elött jött meg a gépem zsír újjonan! Friss driverek, patchakkal is, Direct X-el egyetembe, Windows xp-vel. AMD Radeon 6530D AMD A6 3500 apu azaz 2.1 ghz és 3 magos processzor.4 giga ram.

Figyelt kérdés
Már próbáltam minden beállítással, be ki kapcsolgattam a gépet, én már nem tom mi lehet a hiba, mindent megpróbáltam! szerintetek mi lehet a gond?
2013. febr. 20. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érted ahogy látom. Sajnos nem tudom ennél kisebb szinte vinni azt amit írok hogy te is megérthesd:I Majd próbálkozok máskor :)
2013. febr. 20. 23:56
 52/78 anonim ***** válasza:
Persze, már kicsit untam a présgép szenzorainak kalibrálását, bár azt hiszem több értelem szorult az induktív szenzorba, mint itt néhány (általam meg nem nevezett) személybe, ugye kedves s...n :D
2013. febr. 20. 23:57
 53/78 anonim ***** válasza:
jajjjj nézzenek oda. Rossz fiuval van dolgunk. Mert ha te csak 1 embernek írsz csúnyát én meg ne adj isten 2 nek, akkor már csak én írok ilyenek mi? Teljesen logikus ténylegxD
2013. febr. 20. 23:58
 54/78 anonim ***** válasza:
Igen kedves " " kedves névtelen senki. Vállald be a nick neved.
2013. febr. 20. 23:59
 55/78 anonim ***** válasza:

Ejjj, elkapott a gépszíj rendesen titeket gyerikök :DDD

Öjjed meg!!! :D

2013. febr. 21. 00:00
 56/78 anonim ***** válasza:

"Sajnos nem tudom ennél kisebb szinte vinni azt amit írok hogy te is megérthesd"

Inkább magadat vigyed innen a p.csába, tölts le egy kiflit, warez oldalról, vagy ilyesmi :)

Amúgy is milyen adatot tudsz te, ami számomra új információ lehet? Megnyugtatlak, tudok cipőt kötni, elkéstél.

2013. febr. 21. 00:00
 57/78 anonim ***** válasza:
Adat? Nem mondom semmi használható adatot olyannak aki nem érdemli meg:D
2013. febr. 21. 00:02
 58/78 anonim ***** válasza:

"Sosun válasza:

jajjjj nézzenek oda. Rossz fiuval van dolgunk. Mert ha te csak 1 embernek írsz csúnyát én meg ne adj isten 2 nek, akkor már csak én írok ilyenek mi? Teljesen logikus ténylegxD"

Te...olvasd már ezt el légy olyan kedves...

Most össze akarsz engem zavarni és azért nem fogalmazol, vagy csak simán nem megy? :D

2013. febr. 21. 00:02
 59/78 anonim ***** válasza:
Adat kell? Tessék: [link]
2013. febr. 21. 00:04
 60/78 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Ez a jó hozzáállás, se hasznos, se haszontalan adatot ne írj nekem, hozzám se szólj! ;) Ez lesz a legjobb mindenkinek!
2013. febr. 21. 00:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!