Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért szaggat a GTA 4? Tegnap...

Miért szaggat a GTA 4? Tegnap elött jött meg a gépem zsír újjonan! Friss driverek, patchakkal is, Direct X-el egyetembe, Windows xp-vel. AMD Radeon 6530D AMD A6 3500 apu azaz 2.1 ghz és 3 magos processzor.4 giga ram.

Figyelt kérdés
Már próbáltam minden beállítással, be ki kapcsolgattam a gépet, én már nem tom mi lehet a hiba, mindent megpróbáltam! szerintetek mi lehet a gond?
2013. febr. 20. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:

Ki a szart érdekel, hogy hol élsz meg mennyi a fizetés?

Ez még k*rvára nem jogosít fel a lopásra. Tescoban is a kabátod alá pakolod a szalámit? Egy mocskos tolvaj vagy, nem több.

És tudod kinek a hibája, hogy keveset keresel? Egyedül a tiéd!

Tanulhatnál, válthatnál munkahelyet, dolgozhatnál többet.

"Nem éri meg becsületesnek lenni ebbe a világba. Mert ott hal bele a számlákba.!!!!!"

Ó igen, ez az, lopjon, csaljon, hazudjon mindenki, attól fog előrébb lépni ez az ország... Gratulálok, tanítsd meg majd a fiadat is, hogyan zsebeljen ki másokat...

Ott vagy tévedésben apukám, hogy nem kötelező PC-t venni meg játszani, ha nincs rá lóvé! És akkor talán a számlákra is marad...

Hánynom kell a fajtádtól...

2013. febr. 20. 22:57
 32/78 anonim ***** válasza:
XD Azta gec#ixD Hánnyál a saját anyádtól amiért megszűlt:D Ki mondta itt hogy szalámit kell lopni? Szarfejű. A jó öreg bill gates nek nem lesz már baja ha mindenki csak letölti a win-t. Van már neki annyi pénze hogy leszarja ki töltöget meg ki nem.
2013. febr. 20. 23:00
 33/78 anonim ***** válasza:

Nah programozókám, akkor ez volt a baj. Le lehet azt normálisan is írni:

"Kedves kérdező! A Windows XP már nem használja ki teljeskörűen az általad vásárolt hardvert. Telepíts inkább Windows 7-et"

Nos a cégemnél lévő 70 programozó szinte mindegyike egy kicsit "fura", ezért mondtam, hogy külön állatfaj. Bővebben nem fejtem ki, mert még megbántódnál :)

Egyébként meg tegye a szívére a kezét, akinek az első gépén legális volt a Windows-a. Jó, hát az ember egy idő után elvégzi az iskolát, önnálló keresete lesz és akkor már elkezd pénzt költeni szoftverekre is (vagy szponzorálják a tehetős szülők).

2013. febr. 20. 23:02
 34/78 anonim ***** válasza:
Azért vicces, hogy itt már szerintem nem is annyira a kis hülyegyerekek estek most egymásnak :DDD
2013. febr. 20. 23:06
 35/78 anonim ***** válasza:

# 30/34 ma 22:48

A gépedet loptad? a kocsit lopod? a benzint lopod? a kaját lopod? A könyveket lopod?

A szoftvereket is ugyan úgy munkával készítik a programozók, nem értem miért ne fizetne érte aki használja.

Aki meg nem akar/nem tud érte fizetni használjon ingyenes szoftvereket.

Nekem sincs több milliárd forintnyi szoftverem itthon megvásárolva.Amit tudok ingyenes szoftverrel helyettesítek.

Remekül működik a rendszer így is.

Sőt, pl itt van az eredeti Cyberlink power dvd-m kettő verzióm is van, mégis KMPlayert használok.

2013. febr. 20. 23:28
 36/78 anonim ***** válasza:

"Nos a cégemnél lévő 70 programozó..."

Én ipari irányítástechnikai szoftverek tervezésével és fejlesztésével foglalatoskodom(egyébként meg ipari elektronikával.), nem értem rajtam mi lehet fura...

2013. febr. 20. 23:31
 37/78 anonim ***** válasza:

"nem lesz már baja ha mindenki csak letölti a win-t. "

A teszkó se megy csődbe ha ellopsz az egyik üzletükből egy kiló kenyeret, vagy egy plazmatévét, még sem teszed, vagy igen?

2013. febr. 20. 23:32
 38/78 anonim ***** válasza:
Azt használsz és azt veszel meg amit akarsz. Lófejü. + a kis taknyos eszedbe is hogy nem tudod értelmezni a mondatokat. Hanyasra érettségiztél ? Jah hogy nem tudtad megcsinálni. Bocsánat. Nem szóltamXD Ha már a win7-et letőltöm hol lejenti az hogy az összes többi dolgot meg ellopom? + mi a ge#ci közve egy op rendszernek egy kolbászhoz? Hát bazkiXD tényleg beszarás mostár
2013. febr. 20. 23:33
 39/78 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel mindenki lop aki letölti a wint? Eszeske.
2013. febr. 20. 23:35
 40/78 anonim ***** válasza:

" mi a ge#ci közve egy op rendszernek egy kolbászhoz?"

A kolbászon is emberek dolgoznak fizetésért, meg a szoftvereken is és ha a nyolc általánosod meglenne tisztességesen, tudhatnád, hogy az oprendszerek is szoftverek és a programozók is fizetésért dolgoznak.

Tudtam, hogy ész nélkül lehet élni, de hogy agy nélkül...

2013. febr. 20. 23:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!