Miért szaggat a GTA 4? Tegnap elött jött meg a gépem zsír újjonan! Friss driverek, patchakkal is, Direct X-el egyetembe, Windows xp-vel. AMD Radeon 6530D AMD A6 3500 apu azaz 2.1 ghz és 3 magos processzor.4 giga ram.
4GB RAm +XP? wtf. ennek mi értelme :D
veszel egy zsír új gépet és teszel rá egy oylan oprendszert ami pl csak directx 9-et támogat.
Oks, ügyes vagy. GTA-zzál csak nyugodtan.
Tedd fel a vicecity-t ;) :D
Az üzenet küldője: Danielboys
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 21:57
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért szaggat a GTA 4? Tegnap elött jött meg a gépem zsír újjonan! Friss driverek, patchakkal is, Direct X-el egyetembe, Windows xp-vel. AMD Radeon 6530D AMD A6 3500 apu azaz 2.1 ghz és 3 magos processzor.4 giga ram.
"4GB RAm +XP? wtf. ennek mi értelme :D veszel egy zsír új gépet és teszel rá egy oylan oprendszert ami pl csak directx 9-et támogat. Oks, ügyes vagy..."
Az üzenet szövege: Hallod kisgyerek, nem ilyen választ vártam ám, valamit akarsz írj privibe aztán játszuk le, ne játszd itt az eszedet!!!
Gondolom nem idén barnultál, te görény :D
Nem tesz neki rosszat, azon kívül, hogy valószínáleg már vagy 30%-ot vesztett a procid az élettartamából, meg a videókártya is :D
De szerintem tegyél rá windows 98-at, hogy tuti jó legyen neki xD
"Az üzenet szövege: inkább fejezzük be, szerintem egy kisgyerek vagy még vagy nem tudom, de mind1 is :D légy jó otthon anyucival :)"
csend kutya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!