Valaki használja CCleaner nevű programot a gépén?
Annak, akinek belassította a rendszerét:
Talán nem kellene automatikus futtatást, illetve a rendszerrel való indulást bejelölni. Akkor nem foglalja feleslegesen a memóriát. Szerintem jó program; nekem az a kedvenc lehetőségem benne, hogy az automatikusan induló programokat anélkül tudom szabályozni, hogy utána újra kelljen indítani a gépet (meg nem bosszant az msconfig restart utáni üzenete). Ezáltal inkább pont, hogy gyorsabb lesz a gép.
10-es:
"Ez pedig a regedit.Hozzaertok tudjak es olvasni is lehetet utana,hogy nem ajanlatos engedni,hogy regeditbe 'takaritson' :) "
A hozzáértők tudják, a ccleaner nem nyúl bele a regeditbe, ami nem más, mint a registry editor nevű beépített windows alkalmazás.
Amúgy hozzáértő vagyok, és használom a ccleanert, és jó.
Kézzel is meg tudom csinálni mindazt, amit ezzel csinálok (régen így is tettem), de így gyorsabb és kényelmesebb.
# 10/16 ma 00:22
Ja! Én meg 10éves informatikai múlttal nem tudom megítélni, hogy helyes -e ha törli a ccleaner a semmire nem mutató fölösleges bejegyzéseket, pl rég uninstallált programok után.
Lehet, igazad lesz, még tlaán be is perelem őket.
KI TART VElEM?!
Mit kell ezen annyira lovagolni? :)
Mindenki azt használ amit akar,véleményt meg bárki írhat szerintem itt is,vagy egyéb tapasztalatokat.Nem értem egyesek mit tudnak ezen az oldalon annyit ugatni. Tessék lapozni ha valami nem tetszik az ember szemének..
Programról meg jó is meg nem is,röviden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!