Valaki használja CCleaner nevű programot a gépén?
Kedves Érdeklődő!
A CCleaner a legnépszerűbb tisztítóprogram Windows rendszerhez, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Próbáld ki nyugodtan!
Ha segített a válaszom, kérek egy zöld pacsit!
Szerintem átlagos felhasználóknak a legjobb...
"Nekem kissé belassította azelőtt a rendszert,pontosaban betöltődését a windowsnak.Azóta nem nagyon használom."
Megnyugtatléak. ott valamit te kókányoltál el. Nem a program.
Ccleaner Free semmit nem töröl, ami fontos a gépen, nem okoz kárt és nem is lassítja a gépet.
Kedves egyik válaszoló.
Semmi nem lett "elkokanyolva",ahogy van ugy lett lefutatva,illetve hamar itt tartunk akkor jo tanacskent legyen emlitve,hogy egy helyrol lett pipa kiveve amibe ne piszkitson bele a program,mert sok embernek haza vagta a rendszeret mar.Ez pedig a regedit.Hozzaertok tudjak es olvasni is lehetet utana,hogy nem ajanlatos engedni,hogy regeditbe 'takaritson' :)
Es az is koztudot,hogy nem csak en ereztem sebesseg csokkenest annak hasznalata utan.De ami nepszeru azt hasznalja az ember.De vannak akik tudjak nem minden arany ami fenylik es ez a tobbi "karbantarto programokrol" is elmondhato,bar azok java jobban kepesek haza vagni a rendszert,foleg ha ember nem ert hozza es mimdent javitat amit lel a program...
E teren csak nagyon kicsit jobb a ccleaner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!