Szevasztok! Szerintetek a jövőben megéri áttérni Windows 8-ra? És futni fognak az alábbi programok és játékok rajta o. o? programok. :Steam, Revo uninstaller, CCleaner, Firefox, Chrome, WinRaR játékok. :AvP 2010, CoD részek
Én használom egy ideje, semmi gond nincs vele.
Ez meg, hogy érintős monitorhoz van és ezért egérrel nem jó, hülyeség. Egérrel is kényelmes, méghozzá nagyon is.
Nem téged hülyéztelek le, hanem azt mondtam, hogy ez a kijelentés hülyeség.
Nagy különbség.
Egérrel is nagyon könnyen használható, csak tudni kell, hogy mit merre találsz és kicsit hozzá kell szokni.
"Sajnos több hiba is van még a nyolcasban, pl. néhány gépen (köztük az enyémen is) kikapcsoláskor nem hajlandó leállni."
Az nem rossz, ilyen nekem mondjuk nem volt egyáltalán.
A sarkokat pedig meg lehet szokni, hogy hol van. :)
Ez a lehúzós bezárás pedig csak a csempés appoknál kell, de az Alt+F4 is megy ott is, ha jól rémlik.
Call of duty 2 nekem sehogy se sikerült, de a felette lévőkből szinte az összes megy. Többi program nagyjából ok. Csak a játékokkal volt gond egy kevéssel viszont egy párral elég sokat kellett keresgélni, mire működésre bírtam. driver telepítéssel is volt egy 8 órás problémám.
Véleményem: Szinte minden megy rajta, de sokat kell néha szórakozni vele, meg van ami nem megy még(talán...). Viszont teljesen megszokható és XP után maga a megváltás :)
Steam, Cod (4-9) párat nem próbáltam még, GTA4, FARCRY3, NFS hp, shift 1,2 BF3 ,ETS2 <-ezek mennek
eddig nem ment: Driver San Fransisco, Cod2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!