Medhawk kérdése:
Melyik op rendszer tegyen a gépemre? Vista vs xp vs win 7
Figyelt kérdés
a gépem 1 intel 3000 mhz,1gb amd radeon HD 5450 és 1 gb ram mellé melyiket tegyem fel?2012. nov. 3. 18:54
11/11 anonim válasza:
utolsó válaszadó igazad van mert én is veszek majd egy új gépet ma voltam bent szombathelyen a Ceo ba adtak is gépre árajánlatot de win 7 tel vagy win 8 cal akarják telepiteni,de nekem a vista kell most vettem meg tavaly nyáron az eredeti vista ultimate 32 bittes rendszert volt már xp és win 7 is a gépemen de mindkettö rakás szar. A vistával semmi problémám nincs csak mondják az szar csak tudod a win 7 nek olyan csúnya kinézete van meg az a nagy helyzet hogy azért akarnának win 7 vagy win 8 at tenni rá hogy levegyenek + 40 ezer ft tal hogy a microsoftnak elfogyon a legyártot win 7 e . Én maradok a vistánál eszem ágába sincs nemválltok semmire sok program fut rajta. Amikre tényleg azt mondom senki ne tegye fel az a windows 95-98 mert ara tényleg semmi nem megy rá. Az írásod alapján ugye nekedis volt win 7 ted ? Nekem mihest bekjötötem az internetet vége let mindennak win 7 szar és csúnía is az az xp vel együt a vistát könnyü is kezelni mert olyan mint az xo csak normálisan néz ki . Vista nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!