Melyik op rendszer tegyen a gépemre? Vista vs xp vs win 7
Hát XP menne, de az már régi.
Mint informatikus azt mondom, hogy XP
Mint otthoni felhasználó azt mondom, hogy Vista
Űdv:H
Ha tanácsot kell adjak akkor win 7
De a cuccot elnézve tök mindegy....
A mai követelményekhez 2 gb ram, és kétmagos proci kell...
A win 7 sokkal stabilabb mint az xp, de a kedvenc régi programok vagy játékok nem mindig futnak a win 7-en
Win 7 minimum gépigénye: 1gb ram
Vista min gépigénye: 512mb ram. (ez a microsoft szerint ennyi)
A win7 jól fog menni rajta egész addig még nem megy mondjuk a youtube +1 vagy 2 program még, ott vége lesz a mutatványnak.
Én is most veszek egy laptopot amiben 1 giga ram én én Vistat szeretnék rárakni, de viszont az informatikus haverom azt mondja ,hogy a win7 csak a vista egy jobb verziója csak stabilabb és jobb, és hogy ugyanaz a gépigényük rakjam fel a win7-et nyugodtan ő azt tenne 1 giga ramra.... szóval nem tudom én sem de az lesz ,hogy megpróbálom a win7-et... azt ha nem jó akkor vista.
Xp-t nem akarok semmi képpen. persze a te 3000-es procidon jól megy a win7. csak a ramod egy picit kevéske.
((Amúgy meg ahhoz a HD 5450-es vga-hoz kevés a 3000-es proci meg az 1giga ram.
egy kétmagos athlon meg egy 2 vagy 3 giga ram kéne ez a videókari úgy volna jó a géphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!