A Windows 8 (miben) jobb a Windows 7-nél?
Már hónapok óta használom a Win7-et, és én tökéletesen meg vagyok vele elégedve... viszont apám megszerezte a Win8-at, és azt mondta, hogy felrakná nekem a gépemre, de úgy, hogy tartósan, végleges verziót, amit csak ebben az évben tudna így megcsinálni.
Szóval én nem tudom, hogy most felrakja-e nekem, fogalmam nincs, hogy mi a különbség a két operációs rendszer között. Én nekem játékra kell a gép, az a lényeg, hogy legyen kompatibilis azokkal a játékokkal, amik a Win7-en voltak, és persze ne korlátozzon a rendszer semmiben, tehát semmilyen letöltésben, stb...
Valaki leírná, mitől jobb? Vagy mitől nem?
Hát kezdjük a legelején.
1.NINCS start menü.
2.Pár játéknál kompatibilitási problémái vannak
3.Kezelőfelülete teljesen más
4.Egyeltalán nem gyorsabb de nemis lasabb.
Kb ennyi
Én azt ajánlom, hogy tegye fel. Sokkal gyorsabb a Win7-nél, sokkal job a kezelőfelülete.
Abszolút nem zavaró, hogy nincs start menu.
Eddig az összes játékom megy rajta, s legtöbbnél teljesítménynövekedést tapasztaltam
1. Windows 8 gyorsabb
2. Az új Kezdőképernyő hasznosabb, csak meg kell ismerni (amire kevesen áldoznak időt, csak ismeretlenül kritizálják)
3. Benne van a Windows 7 dekstopja is
4. Windows Áruházból egyszerűen tudsz telepíteni alkalmazásokat
5. Ha ismered az újat, Te magad is értékesebb vagy.
1, Startmenü helyett METRO UI kezelőfelület van, ami szerintem jobb, gördülékenyebb, könnyebben kezelhető
2, Sokkal gyorsabb, 20%-al gyorsabban feltelepült mint a Windows 7, ez mellet a bootolási idő 10 másodperc mire teljesen betölt mindent, Win7-nél nekem 2 perc volt.
3, Akadnak kompatibilitási hibák, ilyenkor be kell állítani az adott alkalmazásnál hogy Futattás rendszergazdaként és a kompatibilitási módot Win7-re kell állítani vagy XP-re.
4, Ahogy felteszed kb az hardverek 99% elsőre feltelepíti és megtalálja
5, Nincs szükség többé Daemon tools-ra, a win 8 alapból támogatja a képfájlokat, csak duplakatt rá, és már meg is van nyitva.
6, Jobban futnak a játékok, jobban kezeli a memóriát a Windows 8.
7, Az alkalmazásokat is kb 20%-al gyorsabban nyitja meg.
2 hete használom, és teljesen megvagyok vele elégedve, imádom ezt a rendszert :) fontos még hogy ha jó géped van, pl duplamagos proci, 3 ghz minimum, 4 gb ram, akkor a 64 bites verziót tedd fel :) remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!