Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ti szerintetek jobb?

Ti szerintetek jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklödni szeretnék hogy ami megjelent Windows8 az már jó verzió vagy nem és a ti véleményetekre is kiváncsi lennék hogy jó e a Windows 8 és hogy a gépigénye milyen nagy is ?

2012. okt. 30. 19:06
 1/6 Informatika (98) ***** válasza:
Hát... én aszt mondom hogy az XP mérföld kő volt a Vista hát az az. A Win7 mostanra már megtalálta a helyét... a Win8 ég friss, majd elválik hogy mit tartogat de én személy szerint egyelőre nem akarok váltani rá mert még nagyon új a Windows 7 nálam most biztos lábakon áll. Ez is úgy van ki hogy gondolja...
2012. okt. 30. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem még ne válts.. még nagyon új is meg minden. én sem váltok, maradok az XP nél... majd 1-2 év mulva talán... ha jól beválik .

üdv:H

2012. okt. 30. 22:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Áhh én kipróbálom.... most is win7-em van :)
2012. okt. 31. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér! Én 14,99€-ért vettem jogtisztán, mivel beregisztráltam ebbe a promóciós dologba. :)

Nekem nagyon tetszik, teljesen meg vagyok elégedve vele.

Igaz, hogy eleinte nehéz lesz megszokni az újításokat, mint pl. a start menü hiánya, de egy idő után belejön az ember. :)

Hajrá!

2012. nov. 3. 00:56
 5/6 tam623 ***** válasza:

Win8 teljesen jó, az új Kezdőképernyő sokkal jobb, mint a Startmenü korábban, csak meg kell ismerni.

Gépigénye = Windows 7, viszont az optimalizációk miatt gyorsabban indul/áll le, és az alkalmazások is gyorsabban futnak.

2012. nov. 3. 09:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezzel jelntkezne az nvidia grafikus kernel hiba ?

mert nekem win7-el folyamatosan megy...

Na és a gyerekm tudna a Metin2-vel játszani?

2012. nov. 4. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!