Windows 8 vs Xp?
Szerintem nem vagyok teljesen elveszve a témában, de én elmúlt hetekben olvasgattam W8 fórumokat és még sem tudok válaszolni a kérdésedre.
Elég sok HW-hoz nincs W8 driver még, mondjuk engem nem zavar, mert úgy válogattam mindig, hogy ne legyen ez gond.
Aztán állítólag van ami nem kompatibilis W8-al, de W7-el igen. Viszont ezt pont a megbízható advenced userek NEM erősítették meg.
Annyira nem bonyolult a felülete, pár nap alatt meg lehet szokni.
Az XP régi, elöregedett rendszer, ami nem támogat rendesen két processzornál (vagy magnál) többet rendesen, egy csomó hardware elemet egyáltalán nem, biztonságilag lukas mint a szita és modernebb gépeken akár sokkal lassabb is lehet. Tehát nyilván jobb nála a W8.
A windows 8 egy windows 7, ha felraksz egy win7 start menüt, csak a rendszer infóból mondod meg hogy az win8.
Kivették a start menüt kapott androidos kezelőfelületet, hogy ismét el lehessen adni.
Úgyhogy a win 7 a legjobb választás :)
Az XP-t 10+ éve tervezték az akkori kor igényeire. Azóta sokat változott a világ, és ezért változik a Windows is.
Én Win8-at használok március óta probléma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!