Lecseréljem az Vistámat Windows 8-ra?
Figyelt kérdés
Január 31-ig 9000 Ft-ért le lehetne tölteni, ami nem nagy összeg, ennyit simán adnék érte, de félek, hogy mivel nem értek annyira hozzá, csak egy nagy káosz lesz majd az egészből, amit egyedül nem tudok leküzdeni E miatt inkább hagynám, de szeretnék haladni is a korral. A számítógéphez gombnyomogatás szinten értek, egyszerűbb dolgokat töltögettem le, de ez egy nagyobb falatnak ígérkezik, amibe lehet, hogy belebuknék, és csak több kellemetlenséggel járna.
Ja, és most legálisan 2009-ben, amerikai boltban vett asztali gépen van a Vista 64 bites változat.
Itt van a letöltési infó:
2012. nov. 2. 18:13
31/41 anonim válasza:
Utolsó mindenki azt rak fel amit akar és persze ami bevállik neki, ha neked jobb a 7 használd azt.
32/41 Zoltann27 válasza:
Egyébként eleinte sokat vacakoltam a Win 7-el , és sokáig azt hittem hogy a 64 bit miatt van hogy szarakodnak a játékok és a programok , ezért kipróbáltam a 32bites válltozatot és ott is ugyanaz az eredmény volt . Vista esetében a 64 bites verzió alatt is akadt egy két gond , de jóval kevesebb mint Windows 7-nél . a 32 bites Vista megy 100 százalékig úgy működött minden mint XP-N. Biztos hogy jelentős problémák vannak a 64 bittel mindegy melyik Windowst vesszük alapul , mert kevés még ma is a 64 bites program stb
33/41 anonim válasza:
64 bites win7et használok, eddig starcraft1 és diablo 2 kivételével minden program futott rendesen, és ez a 2 is ha kilőttem az explorer.exét
34/41 Zoltann27 válasza:
Hát a vélemények általában megoszlanak , ki az egyik , ki a másik mellett tart ki . Én csak saját tapasztalatból tudok beszélni , mindig is XP-T Használtam régi ddr1-es gépen , amikor tavaly megvettem a ddr3-as gépemet én is windows7 64 biteset raktam fel elöször . de hosszú heteken keresztül , nem játékot és szórakozást nyújtott , hanem csak feltelepítgetés , uninstallállgatás , majd újratelepítés hosszú huzavona volt az egész . Nem azt mondom hogy win 7-en nem megy semmi , hanem csak azt hogy volt pár játék meg program ami nem működött rendesen , Aztán hagytam és vissza akartam rakni az XP-T ,Még egy cimbora adott egy tippet hogy próbáljam ki a Vista - t azon nem lesz ennyi gond . És nem tehetek róla de igaza lett és azóta is azt használom.
35/41 anonim válasza:
Zoltann27 Én is vistát használok és kevés bajom van vele . Igaz ngy ritkán az internet fagy de nagyon ritkán és a játékokkal sincs semmi gondom.
36/41 anonim válasza:
A Vistát csak abban az esetben érdemes feltenni, ha sokat játszol a gépen és főleg 2009 elötti játékokkal, bár ezekből is van ami megy win7-en.És ha nem használod játékra akko win7, sokkal gyorsabb, meg jobb, stabilabb, szebb stb.A Vista egy nagy fos, állandóan fagyott a net és gép is lassú volt, win7 után nem volt problémám a géppel.Ráadásul a géppel alapből Vistát adtak és 2008-as gép tehát még nem támogatta a win7-et mégis gyorsabban megy.
37/41 Zoltann27 válasza:
Én most cseréltem le a 64 biteset vissza álltam 32 bitre , lecsökenntettem a ramot 4 gb-ról 3 gb-ra . Vista rendszerröl beszélek , és most megszűnt minden maradék probléma ami 64 biten baszakodott , Windows 7 32 biten is voltak problémák játék szempontból . Vista 3,gb ram Battlefield 3 & Medal of Honor Warfighter gond nélkül megy. Gép sem lassú egy cseppet sem , Win 7 tény hogy gyorsabb valamivel , de hát kinek mi jön be :-)
38/41 tam623 válasza:
@Zoltan27: Nem lehet, hogy a 4. GB RAM-od volt hibás? Most hogy nincs bent, megjavultak a dolgok.
39/41 Zoltann27 válasza:
Nem hiszam hogy a ram lett volna hibás , mert sem a bios sem a memória diagnosztika nem jelzett hibát . az én véleményem az hosszú tesztelések után , hogy 3giga rammal , és 32 bites oprendszerrel jobban megy minden játékom , egyszerűbb telepíteni . nagyobb a kompatibilitás , mint 64 bites rendszeren , és mindegy melyik Windowsról beszélünk . Bár az én véleményem az hogy a 64 bites Windows 7 az dupla gondokkal járt mint a 64 -es Vista , és nincs semmi teljesítmény külömbség 3giga ram 32 bites rendszeren mint a 4 giga ram 64 biten
40/41 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem windows 8am van és tökéletesen, gyorsan és megbízhatóan működik. Eddig minden játék elindult rajta, soha nem is volt semmilyen problémám se win7, se a mostani win8 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!