Lecseréljem az Vistámat Windows 8-ra?
Január 31-ig 9000 Ft-ért le lehetne tölteni, ami nem nagy összeg, ennyit simán adnék érte, de félek, hogy mivel nem értek annyira hozzá, csak egy nagy káosz lesz majd az egészből, amit egyedül nem tudok leküzdeni E miatt inkább hagynám, de szeretnék haladni is a korral. A számítógéphez gombnyomogatás szinten értek, egyszerűbb dolgokat töltögettem le, de ez egy nagyobb falatnak ígérkezik, amibe lehet, hogy belebuknék, és csak több kellemetlenséggel járna.
Ja, és most legálisan 2009-ben, amerikai boltban vett asztali gépen van a Vista 64 bites változat.
Itt van a letöltési infó:
Egy dátum nem sokat mond egy számítógépnél. Nekem elég régi gépem van, 1GB RAM-al és 3GHz-s egymagos procival, de a WIN8 (még a próbaverzió) elég jó futott rajta, talán jobban mint a windows 7. Viszont ha nehezen szoksz hozzá az új dolgokhoz, akkor inkább a WIN7-et javaslom, mert abba még megvan a régi start menü (egyébként nekem nagyon tetszik az új is).
Utolsó: Szerintem a Windows 8-at pont nem lehet ingyen megszerezni, mert valami magasabb védelmet kapott.
Én tegnap frissítettem a 3 éves Vistás notebookomat W8-ra tök simán, és brutálisan felgyorsult! Hagyd ki a W7-et nyugodtan.
Amúgy meg kifizettem a 9.000 ft-ot érte. A közértben sem lopok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!