Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lecseréljem az Vistámat...

Lecseréljem az Vistámat Windows 8-ra?

Figyelt kérdés

Január 31-ig 9000 Ft-ért le lehetne tölteni, ami nem nagy összeg, ennyit simán adnék érte, de félek, hogy mivel nem értek annyira hozzá, csak egy nagy káosz lesz majd az egészből, amit egyedül nem tudok leküzdeni E miatt inkább hagynám, de szeretnék haladni is a korral. A számítógéphez gombnyomogatás szinten értek, egyszerűbb dolgokat töltögettem le, de ez egy nagyobb falatnak ígérkezik, amibe lehet, hogy belebuknék, és csak több kellemetlenséggel járna.

Ja, és most legálisan 2009-ben, amerikai boltban vett asztali gépen van a Vista 64 bites változat.

Itt van a letöltési infó:

[link]

2012. nov. 2. 18:13
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
54%
közel sem biztos hogy elindulna rajta a win8. pláne 2009-es a konfig.. lehet még a win7 is necces lenne (w7 esetében ram bövités) w8 esetében lehet alaplap, vga, ram, hdd csere is szükséges
2012. nov. 2. 18:16
 2/41 anonim ***** válasza:
79%
ezenkivül a megvásárolt win8-at tudod win8 prora frisiteni 9000ért (ergo rablás)
2012. nov. 2. 18:17
 3/41 anonim ***** válasza:
Nem kell fizess érte meglehet szerezni ingyen is de ha van pénzed akkor azt csinálsz vele amit akarsz.Nem muszály egyből Vistáról Win8-ra ugorj,kipróbálhatod a 7-et is míg a win8-hoz adnak ki pár frissítést.Viszont a Vista elég gyenge úgyhogy cserélj mindenképp.
2012. nov. 2. 18:19
 4/41 anonim ***** válasza:
88%

Egy dátum nem sokat mond egy számítógépnél. Nekem elég régi gépem van, 1GB RAM-al és 3GHz-s egymagos procival, de a WIN8 (még a próbaverzió) elég jó futott rajta, talán jobban mint a windows 7. Viszont ha nehezen szoksz hozzá az új dolgokhoz, akkor inkább a WIN7-et javaslom, mert abba még megvan a régi start menü (egyébként nekem nagyon tetszik az új is).

Utolsó: Szerintem a Windows 8-at pont nem lehet ingyen megszerezni, mert valami magasabb védelmet kapott.

2012. nov. 2. 18:24
 5/41 anonim ***** válasza:
Utolsónak:Úgy látszik te még nem hallottál a torrentről.
2012. nov. 2. 18:27
 6/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most még jobban elbizonytalanodtam, de azt hiszem, akkor a Win 7-tel próbálkoznék, ha egyáltalán.
2012. nov. 2. 18:28
 7/41 anonim ***** válasza:
5ös az hogy te LOPSZ az nem jelenti azt hogy mindenkinek lopnia kell
2012. nov. 2. 18:30
 8/41 anonim ***** válasza:
Én nem lopok én csak letöltöttem azt amit más lopott.És én nem mondtam hogy lopjon, mint mondtam azt csinál a pénzével amit akar de sztem nem sikerült olyan jól hogy pénzt keljen kiadni érte(bár ez csak az én véleményem), bár tabletre jobb lesz mert a kezelőfelülete inkább az érintőképernyős eszközökhöz illik.
2012. nov. 2. 18:34
 9/41 A kérdező kommentje:
Nem akarok én mindenáron költeni rá.
2012. nov. 2. 19:05
 10/41 tam623 ***** válasza:

Én tegnap frissítettem a 3 éves Vistás notebookomat W8-ra tök simán, és brutálisan felgyorsult! Hagyd ki a W7-et nyugodtan.

Amúgy meg kifizettem a 9.000 ft-ot érte. A közértben sem lopok.

2012. nov. 3. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!