Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lecseréljem az Vistámat...

Lecseréljem az Vistámat Windows 8-ra?

Figyelt kérdés

Január 31-ig 9000 Ft-ért le lehetne tölteni, ami nem nagy összeg, ennyit simán adnék érte, de félek, hogy mivel nem értek annyira hozzá, csak egy nagy káosz lesz majd az egészből, amit egyedül nem tudok leküzdeni E miatt inkább hagynám, de szeretnék haladni is a korral. A számítógéphez gombnyomogatás szinten értek, egyszerűbb dolgokat töltögettem le, de ez egy nagyobb falatnak ígérkezik, amibe lehet, hogy belebuknék, és csak több kellemetlenséggel járna.

Ja, és most legálisan 2009-ben, amerikai boltban vett asztali gépen van a Vista 64 bites változat.

Itt van a letöltési infó:

[link]

2012. nov. 2. 18:13
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. Na akkor ez lesz.
2012. nov. 3. 10:28
 12/41 Zoltann27 ***** válasza:
62%
Üdv !! Én is kipróbáltam a Win 8-at , de nekem nagyon bonyolult az egész , már a Win 7 is bonyolult volt nekem . Windows téren régimódiként Vista használó vagyok , kicsit lomha , de külsőre a jól megszokott XP csak újjab felülettel , játékok gond nélkül mennek sőt nagyon is jól !!!! , ami sem a 7-nél sem a 8 nem mondható el , sok probléma volt programok és játékok telepítésekor és indításakor egyaránt a Win7 -nél és emiatt A Windows 8-al idáig el sem mentem!!! Maradt a jó öreg ,kicsit lomha de játékra erős Windows Vista !!!!! :-)Szerintem nem érdemes lecserélni a Vistát nem csak a Win 8-ra de még a win 7-re sem!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha bevált egy oprendszer , akkor nem írd le mert jött egy ujj, azért ne dobd el a régit :-)
2012. nov. 3. 23:42
 13/41 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerű frissíteni a vistát win8ra, és nekem sokkal gyorsabb lett tőle a gépem.

régi játékoknál kicsit lassubb (pár FPSes kevesebbel fut az UT2004), új játékokkal (a dark soulst és a super street fighter 4el néztem) kb 3-6 pár fpsel gyorsabb mint a windows7.

2012. nov. 4. 16:21
 14/41 gthomek ***** válasza:

"közel sem biztos hogy elindulna rajta a win8. pláne 2009-es a konfig.. lehet még a win7 is necces lenne (w7 esetében ram bövités"

Ahol a Vista jól fut ott teljesen felesleges a ram bővítés akár W7-ről akár W8-ról van szó.

Vistával soha nem IE9-ed,és egyéb biztonsági fejlesztésekből kimaradsz.

Javaslom próbáld ki a W8-at ingyen 90 napig.

Teljesen legális:

[link]

2012. nov. 4. 18:48
 15/41 anonim ***** válasza:
14 es válaszadó Zoltánn27 ! Teljesen egyetértek veled, ugyanis nekem is az a véleményem a vista pont ugyanolyan mint az xp csak a felülete az asztal hátérképe meg a tálca normálisan néz ki rajta. Igen Nekem is volt a vista elöt egy win 7 em játékokból volt rajt vágó István meg super nintendó aztán bekötötem a T home internetet és a win 7 pár nap leforgása alat a játékokat is letiltota ami nem internetes játék volt és az internet is mindig lefogyot a win 7 en. Fogtam a gépet bevittem a számitógépszervizbe rátetetem a vistát és az jól müködik de egyszer jártam ugy valakivel nemjól rakta fel a windowst és nem indult a legyen ön is milliomos játék hát újratelepités áldozatata lettem de mindenkép vista mert a win 7 az szar és ahogy mondod ha valami bevállt nemkell azt lecserélni. A keresködö meg persze mondja win 7 win 8 mert az van a boltban az van legyártva ha rosszat mondanának róla eluszna a microsoft találmánya de mindenki a saját börén tapasztal mint én is de én az xp t rakatam win 7 re mert az xp szar volt újraindult de többet nemlesz se xp se win 7 se win 8 vagy WIN 9 Marad az én hüséges barátom windows vista ultimate
2012. nov. 4. 21:09
 16/41 anonim ***** válasza:
Ja tisztelt kérdező nehogy má elhid hogy 9 ezerért kapsz erdeti windowst !!! 30 - 40 ezer körül a boltban!
2012. nov. 4. 21:11
 17/41 Zoltann27 ***** válasza:
83%
Win 7 Meg Win 8 Mindenki szerint ezek a jól bevált oprendszerek , A Vistát Sokan Fújolták hogy szar , de elmondom miért !!!! Az XP Megjelenése óta nagyon felgyorsult az oprendszerek megjelenése . Az XP és a Vista között viszont elég sok év telt el és a Vistából nagyon sok próbaverzió szivárgott ki amik koránt sem voltak optimalizálva , és ezért maradt az emberekben az hogy a Vista szar oprendszer . Nekem nincs nagy gépem Gigabyte ddr3 alaplap & 4 gb Kingmag 1333 Mhz ddr3 Ram AMD Athlon x2 260 Dual Core 3,20 Ghz Processzor és Nvidia GT 440 Video Kártya , Ezt a gépet mikor összeraktam egyből ment rá az x64 Win 7 , Mert mindenki azt fényezte . Van néhány eredeti játékom (GTA 4 & Crysis & Battlefield Bad Company 2 STB), és mikor elkezdtem felrakni , megdöbbenve láttam hogy problémák vannak , nem csak a telepítéssel , de még az indítással is , így a Win 7 ment a kUkába :-) És voltam olyan merész hogy kipróbáljam az annyira szídott vista-t. Meglepetésemre , a jól megszokott könnyen kezelhető XP Felületét láttam modernizálva , és mondtam hogy ez lesz az !!!!!!!!!!!!! :-) Minden játékom gond nélkül , Battlefield 3 & Medal of Honor Warfighter & Crysis 2 & GTA 4 & L.A.Noire st nem teljesen megy minden max grafikán , de könnyen telepíthetők voltak és játszhatók próblémamentessen Window Vista Sp2 Ultimate X64 !!!!!!! Én ezt ajánlom :-)
2012. nov. 5. 11:45
 18/41 Zoltann27 ***** válasza:
83%
Windows Vista Sp2 Ultimate X64 !!!!!! Én ezt ajánlom :-)
2012. nov. 5. 11:49
 19/41 gthomek ***** válasza:

Window 7 vs. Windows Vista Dell Laptop with 3GB DDR3 RAM Windows Vista, 64-bit Windows 7, 64-bit Percent Improvement

Startup (in seconds) 52.7 45.5 13.7

Shutdown (in seconds) 10 10 0

Video rendering (in minutes:seconds) 1:31 1:20 12.1

SunSpider (Firefox 3.5) 1,437 1,238 13.8

Geekbench 2.1 2,778 2,792 0.5

PCMark Vantage 3,850 4,418 14.8

2012. nov. 5. 14:38
 20/41 Zoltann27 ***** válasza:
Az tény hogy a Windows 7 Gyorsabban indul , és gyorsabban nyitja meg az alkalmazásokat is , ez tény . De mit ér ha nem futnak rajta játékok , nem enged nizonyos programokat telepíteni csak variás kompatibilitási mód átállításokkal. Akkor már inkább használom a lassabb Vista-t , mit az a néhány másodperc lassabság , ha gond nélkül tudok játszani , vagy bármit telepíteni, A Win 7 lehet hogy gyorsabb , és 2-3 száz megabit rammal kevesebbet használ mint a Vista alapjáraton , de cseszheted ha nem megy rajta semmi !!!!!!!!!!!!! :-)
2012. nov. 5. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!