Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lecseréljem az Vistámat...

Lecseréljem az Vistámat Windows 8-ra?

Figyelt kérdés

Január 31-ig 9000 Ft-ért le lehetne tölteni, ami nem nagy összeg, ennyit simán adnék érte, de félek, hogy mivel nem értek annyira hozzá, csak egy nagy káosz lesz majd az egészből, amit egyedül nem tudok leküzdeni E miatt inkább hagynám, de szeretnék haladni is a korral. A számítógéphez gombnyomogatás szinten értek, egyszerűbb dolgokat töltögettem le, de ez egy nagyobb falatnak ígérkezik, amibe lehet, hogy belebuknék, és csak több kellemetlenséggel járna.

Ja, és most legálisan 2009-ben, amerikai boltban vett asztali gépen van a Vista 64 bites változat.

Itt van a letöltési infó:

[link]

2012. nov. 2. 18:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
nem tudom nálam mi a probléma, de nálam win7 re csak nagyon régi játékokat nem lehet normálisan futtatni, ezektől eltekintve tökéletes
2012. nov. 5. 18:37
 22/41 Zoltann27 ***** válasza:
Nálam pl Medal of Honor Airborne & Crysis (eredeti) & GTA 4 (eredeti)& Call of Duty 5 Word at war & ezek problémáztak nálam a legjobban win7-en . meg egyébb programok is stb stb stb , ezért váltottam Vista-ra :-) Vista-n minden megy egycsapásra . És szerintem azért lehet ez mert a Vista az XP Közvetlen utódja és többé kevésbé az XP-RE Épül a Vista Felépítése (én ezt gondolom) . A legtöbb játék pl crysis ami ha jól tudom 2007-es , call of duty 5 is ami 2008-as játék , mind xpre és vistára tervezett mert 2008ban még nem volt hivatalos win7 . az új játékok már természetesen win7re vannak csinálva de s 2009 elötti játékok nem , és szerintem ez lehet a baj!!! :-)
2012. nov. 5. 19:30
 23/41 anonim ***** válasza:
9%
Igen a Vista én is azt modom pont olyan mint az xp csak modernebb kinézet és a vista az jó op rendszer nekem eredetibe van meg windows vista ultimate 32 bittes és az sp 2 rajt van, amugy jól mondod mert van egy ismerösöm aki feltete a win 7 et az illető is törölte és xp t rakot mert a játékok nem mentek jól win 7 en. A win 7 a legszarabb oprendszer sose találkoztam ilyen fossal
2012. nov. 5. 20:25
 24/41 Zoltann27 ***** válasza:
Nekem 64bites Windows Vista Ultmate Service Pack 2-es van . Egy időben én is használtam a 32 biteset , nagyon jól ment 3,0gb rammal . de amióta felraktam 4,0gb ramra , majd nemrég bővitettem 6,0gb-ra ezért muszály volt válltanom 64 bites vista-ra hogy kezelje 4,0 gb vagy az az feletti ramot , és nagyon jól megy :-)
2012. nov. 5. 21:12
 25/41 A kérdező kommentje:
Az utóbbi válaszokat már nem nagyon tudom követni, de sebaj, örülök, hogy megmaradt az érdeklődés. Én meg majd váltok hamarosan...
2012. nov. 5. 22:33
 26/41 Zoltann27 ***** válasza:
Kedves Kérdező!!!! Csak arra akartunk itt a Kollegákkal célozni , hogy Hiába vannak Újabb Oprendszerek , nem biztos , hogy érdemes a jól bevált évek óta működő Oprendszert lecserélni , csak azért mert Kijött egy Új csilli Villi Külsővel egy Új Windows !!!! Lehet hogy Új , meg szép meg stb de lehet ha váltasz akkor sok új problémával találod szembe magad !!!! Ez csak az én véleményem . Én is Próbáltam a Windows 7-et és a Windows 8-At s kíváncsiságból , De az Biztos hogy amíg a Microsoft Támogatja a Vista-t , addig nekem mindig is az lesz a gépemen :-)
2012. nov. 6. 08:14
 27/41 A kérdező kommentje:
Értem.
2012. nov. 6. 08:29
 28/41 anonim ***** válasza:
Igazad van zoltann27 nekem is amig csak lehet vista lesz a gépemen. A kárdésfeltevő leírta ugyis vállt, hát felölem azt csinál amit akar,de én is azt mondom mint te ha valami nekem bevállt és müködik mint a Vista is már miért vegyek 30 - 40 ezerért új windowst ? Azért hogy gazdagitsam a microsoftot a mai drága világba megnézem hova teszem azt a pénzt.
2012. nov. 10. 10:18
 29/41 tam623 ***** válasza:
IGEN, cseréld le. Ajánlom figyelmedbe a blogbejegyzésemet pont e témában: [link]
2012. nov. 10. 20:39
 30/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom h miért fikázza mindenki a win 7-et és dicsőíti a vistát mikor 1-2 évvel ezelött pont fordítva volt. És az én tapasztalataim is azt mutatják h a win7 a jobb. Nekem egy gyengébb dell notebookom van amihez adtak egy vista cd-t és felraktam, azóta sokszor fagyott, lassú volt meg minden. Viszont a gépemen az xp tökéletesen ment. Aztán felraktam oda is a vistát és ott is egy rémálom volt, szinte használhatatlanúl lassú. Aztán mikor váltottam win7-re teljesen megfordult a helyzet. Szoftver kompatibilitási problémám egyiknél sem voltak, a játékok meg ugyanúgy mentek mindkét oprendszeren. A játékoknál a probléma az a 22 posztban zoltán leírta jogy mi az oka. Tehát én egy jó ideig biztos nem fogok win7-ről váltani, win8 egyébként sem jön be, sztem az inkább az érintős eszközökre való.
2012. nov. 10. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!