Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha az outlook fiókbeállításokn...

Ha az outlook fiókbeállításoknál kitörlöm a megadott freemail címemet, akkor visszahelyeződnek az addig beérkezett emailjeim a freemailembe?

Figyelt kérdés
Amikor beállítottam az outlookot áthelyezte a leveleimet. De nem tartanék már az outlookra igényt, csak nem tudom, hogy tudom visszavarázsolni a leveleimet.
2012. okt. 14. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Protokollfüggő az eljárás. Imap esetén a levél a gépre kerül, és a módosítás a szerveren is érvényes lesz. Ha törölsz egy letöltött levelet, az az online tárból is törlődni fog.

Pop3 esetén egy másolattal dolgozol a gépen, és a netes fiókon minden megmarad.

Visszatölteni egyik sem fogja, mert vagy nem nyúlj a levelekhez a program, vagy pedig azonnal módosítja.

2012. okt. 14. 15:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Na akkor nem tudom mi lesz...

2012. okt. 14. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Nálam az a POP *os cucc van. Akkor ha kitörlöm a fiókbeállításnál a freemail címem, nem tünnek el a leveleim attól függetlenül, hogy most a freemailemben egyetlen egy levés sincs?
2012. okt. 14. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha a freemailes postafiókod online felületén egy levél sincs, akkor az outlookod úgy volt beállítva, hogy minden levelet töröljön a szerverről letöltés után. Ezek után az összes leveled csak a gépeden lesz elérhető. Egy-az-egyben visszahelyezni szerintem nem lehet a leveleket úgy, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint ahogy azt most az outlookban látod.

A jövőben ha azt szeretnéd, hogy a levelek a szerveren és a gépeden is elérhetők legyenek, érdemes IMAP-ot használni pop3 helyett.

2012. okt. 14. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha az outlooknál csak a fiókbeállításokból törlöd a fiókodat, akkor a levelek megmaradnak. (amíg a program vagy a géped meg nem hibásodik)
2012. okt. 14. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi
2012. okt. 15. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!