Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Több oldalas PDF fájl oldalakr...

Több oldalas PDF fájl oldalakra bontása lehetséges?

Figyelt kérdés
Ha van egy több száz oldalas pdf fájlom, pl. 200 oldal, és én abból 200 db egy oldalas külön fájlt szeretnék, meg tudom oldani valahogyan, hogy automatikusan szedje külön fájlokra az oldalakat és ne egyesével kelljen bíbelődnöm vele?
tegnap 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, az Adobe Acrobat Pro tudja. Csak nem ingyenes.
tegnap 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy ingyenes alternatíva. :) Ha van olyan, amelyik tudja. Túrni kell egy kicsit neten.
tegnap 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal viszont ingyenes:

[link]

A második lehetőség kell neked(PDF szétbontása).

tegnap 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Megvan a Pro verzió, időközben fel tudtam osztani oldalakra külön fájlba.

Most már csak azt nem találom, hogy valahol be lehet-e állítani, hogy milyen néven mentse a fájlokat? Mert most így menti el: eredeti elnevezés_Rész1 és így tovább ahány oldalas az eredeti doksi, annyi rész.

tegnap 18:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Találtam valamit, de ott nem sok opció van elnevezést illetően.
tegnap 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

#1.

Kb. 500-600 Ft a régebbi 2021-es, kell szerezni hozzá egy telepítőt és nem kell crackel sem szórakozni.(Sajnos az Adobe mindent megtesz, hogy ne tudj tört szoftvert használni)

tegnap 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

PdfSam.

Van fizetős változata is, de alap dolgokra, például oldalakra bontásra az alap változat is tökéletes.

ma 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!