Hogy sikerült leszoknod a WoWról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:37
31/34 anonim válasza:
Én úgy hogy nem játszottam rajta és mondtam magamban WoW = lexarom
32/34 anonim válasza:
keress 1 csajt vagy 1 kutyát xDDDD
33/34 anonim válasza:
számomra felmerült pár kérdés először is, ez a kérdés vicc-e, de most komolyan. mert ugye ha "le akar szokni" valaki, akkor vagy nem akar wowozni, vagy mást akar csinálni (általában), ezen esetekben nem merül fel a kérdés se. vagy (itt azért már akadnak mentális, vagy szociális gondok) pl. külső/belső hatásra gondolod hogy abba kéne hagyni, pl. piszkálnak, vagy belsőre pl.rosszul érzed magad a bőrödben, szégyenkezel, vagy elhanyagolsz valamit amit nem kéne, vegyük sorban, ha piszkálnak kit érdekel olyannak a véleménye aki a hobbid miatt lenéz?, ha magad érzed rosszul, mert mást kéne csinálni akkor kezdj bele, ha elhanyagolod amit tenned kéne (emiatt jogosan piszkálnának, szülők, tanárok, munkaadó, párod stb.)akkor gondolkozz el hogy egy JÁTÉK miatt érdemes-e. amugy szerintem olyan embereknél akiknek ugy rendben van az életük, pl. suli/meló, pár, sikerek az életben nem nagyon okozna függést, a függést annál okozza szerintem aki valamit "pótolni akar vele". keresd meg mi az és próbálj azért tenni inkább. amúgy legegyszerűbb ha le akarsz szokni, ne a gamet töröld vagy hasonló, töröld a karaktereidet, ugysem akarsz majd megint 0ról kezdeni mindent mikor már volt csomó dolgod, karid, stb. lehet belefogsz, de nem fogod igazán élvezni, és kész a "inkább kéne valami más" érzés. nálam amugy nem wow függés van, hanem szgépesjáték szeretet, és mióta mmo-zom sokkal értelmetlenebbnek tünik egy másik game, aminek vége van, megcsináltam, senki nem látta, senkivel nem lehet róla dumálni. szóval az mmo a többi játék helyét vette át lényegében. (amgy nem vagyok szociopata vagy hasonló, boldog kapcsolatban élek, és szerintem azért mert tudom hogy ez egy JÁTÉK, lehet a legón is mérgelődni csak nem vágja agyon az életet):)
34/34 anonim válasza:
Te nem ismered azt az érzést, hogy nem akarsz játszani azzal a sz*rral, de nem tudod abbahagyni, nem csinálsz semmit, unod és rengeteg időt elvesz, gyűlölöd, de nem tudod abbahagyni?
Ha ismernéd értelmet nyerne a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!