Hogy sikerült leszoknod a WoWról?
" Viszont inkább wowozz mint piázz!!!
Alkoholisták!" :DDDDDDD de egy ratyi csicska vagy
hát több oka is volt hogy abbahagytam:
-amikor kijött a wotlk, rohadt könnyű volt megszerezni a cuccokat, csak sok időt kellet beleölni de semmi skill nem kellet hozzá, ennek következtében az eredeti szervert elárasztották a 8-10 éves kis szájkaratés p*csök, és iszonyat idegesítők voltak.
-rájöttem hogy a blizzard egy zsidó cég lett, mivel a wotlk fejlesztésénél csak azt tartották szem előtt hogy minnél időigényesebben lehessen cuccokat szerezni, ezáltal az ember többet játszik vele és nekik több pénz folyik be (mi persze több pénzt fizetünk be)
-a játékosok 80-90%a annyira undorító, azt hiszik hogy ha a wow-ba más basz el valamit akkor az a VALÓ életre is kihat, és ordibálnak össze vissza, de ha ők basznak el valamit akkor nekik áll feljebb hogy miért baszogatják, és természetesen torkukszakadtából ordítanak, hogy berecseg a hangszóróm (ilyen volt a guild leaderünk is HILKA), és természetesen azt hiszik a wow-ba történt dolgok kihatnak a való életre is (ezt hívják a valóság és a digitális világ összemosódásának)
-mert rájötem hogy vannak értelmesebb tevékenyégek is a világon. Amióta abbahagytam a wow-ot, azóta járok airsoftozni, komolyabban élem a társasági életem, sokkal többet találkozok a barátaimmal és jobb viszonyba is álluk velük. (ez természetesen a wow-os barátomra nem igaz, ő besértődöttt rám hogy nem wow-ozok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!