Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy sikerült leszoknod a WoWról?

Hogy sikerült leszoknod a WoWról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:37
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
nem szoktam le de attol vannak barátaim,meg barátnőm...csak 2-3 orat jatszok ennyi:):P
2010. aug. 29. 00:12
 22/34 anonim válasza:
54%

" Viszont inkább wowozz mint piázz!!!

Alkoholisták!" :DDDDDDD de egy ratyi csicska vagy

2010. szept. 4. 21:51
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
úgy szoktam le hogy hirtelen party arc lettem az új osztályomban és inkább lógok haverokkal, meg vízipipázom velük mint hogy a gép előtt rohasszam magam a wowon
2010. szept. 7. 14:48
 24/34 anonim ***** válasza:

hát több oka is volt hogy abbahagytam:

-amikor kijött a wotlk, rohadt könnyű volt megszerezni a cuccokat, csak sok időt kellet beleölni de semmi skill nem kellet hozzá, ennek következtében az eredeti szervert elárasztották a 8-10 éves kis szájkaratés p*csök, és iszonyat idegesítők voltak.

-rájöttem hogy a blizzard egy zsidó cég lett, mivel a wotlk fejlesztésénél csak azt tartották szem előtt hogy minnél időigényesebben lehessen cuccokat szerezni, ezáltal az ember többet játszik vele és nekik több pénz folyik be (mi persze több pénzt fizetünk be)

-a játékosok 80-90%a annyira undorító, azt hiszik hogy ha a wow-ba más basz el valamit akkor az a VALÓ életre is kihat, és ordibálnak össze vissza, de ha ők basznak el valamit akkor nekik áll feljebb hogy miért baszogatják, és természetesen torkukszakadtából ordítanak, hogy berecseg a hangszóróm (ilyen volt a guild leaderünk is HILKA), és természetesen azt hiszik a wow-ba történt dolgok kihatnak a való életre is (ezt hívják a valóság és a digitális világ összemosódásának)

-mert rájötem hogy vannak értelmesebb tevékenyégek is a világon. Amióta abbahagytam a wow-ot, azóta járok airsoftozni, komolyabban élem a társasági életem, sokkal többet találkozok a barátaimmal és jobb viszonyba is álluk velük. (ez természetesen a wow-os barátomra nem igaz, ő besértődöttt rám hogy nem wow-ozok)

2010. dec. 13. 02:02
 25/34 anonim válasza:
elkezdtem bulizni haverokkal és áttértem a codra xD
2010. dec. 14. 22:02
 26/34 anonim válasza:
Én kb 1 évig wowoztam esténként mert nem volt jobb dolgom 7köznap. Hétvégén eljártunk haverokkal ugyanúgy. Nálam az egész wow addig tartott míg ki nem próbáltam mindent, és nem jártam mindenhol. De az utolsó hónapban már alig volt kedvem hozzá, mert rohadt unalmas volt állandóan mobokat gyakni, meg minden questben cuccokat gyűjteni. Nem mondanám hogy függő voltam, mert közben éltem az életem, de elég sok időt elvett egy értelmetlen játék. Aztán egyszer úgy döntöttem hogy elegem van ebből unalmas. Letöröltem, vettem egy akusztikus gitárt, megtanultam rajta játszani otthon magamtól. Ennek kb 2 éve. Azóta van egy metál bandám, van egy kedvesem akit nagyon szeretek, és már van jobb dolgom esténként mint a sok kocka értelmetlen szövegeit olvasni. :D
2011. jan. 6. 16:57
 27/34 anonim válasza:
rászoktam a tippmix-re ez lehet több pénzbe kerül nézed a meccseket nem tudom miért de nekem ez sokkal jobban bejön.
2011. jan. 7. 00:21
 28/34 anonim ***** válasza:
szimplán meguntam.. találtam helyette más tevékenységet.
2011. jan. 12. 17:28
 29/34 anonim válasza:
Egyszerű a válasz menjél emberek közé.
2011. márc. 22. 14:11
 30/34 anonim válasza:
Én wowozok és mégis többet lógok haverokkal, sőt szivesebben is ^^ Sokkal királyabb lógni, mint játszani(mondjuk az is jóóh xD). Szeretek lógni margitszigeten, vagy mekiben, vagy a hegyekben; de szeretek lógni wowban a jó kis küldik, a szép tájak, jó insták és pvp ^^
2011. ápr. 17. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!