Hogy sikerült leszoknod a WoWról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:37
1/34 anonim válasza:
ki mondta, hogy leszoktam róla... wowwwwowow
2/34 anonim válasza:
Hát én egyik napról a másikra nem játszottam. Meguntam, szar volt, bugos, unalmas. 5 db 80as kari meg több hatvanakárhányas és 60000 gold után (+4 swift flying) után semmi értelme nem volt a játéknak. Az instákat rég cleareltük, egész nap altoztunk, meg ugráltunk dalaranban, semmi értelme nem volt. De már az első 80-asom felszerelése után elment tőle a kedvem.. csak a társaság miatt játszottam. Január óta nem játszom.
3/34 anonim válasza:
Én rá se szoktam, szerintem nagyon gagyi, de tesómat úgy sikerült leszoktatnunk, hogy keresztapám babrált a gépén, hogy ne induljon el rajta, és tesóm rájött, hogy lehet enélkül is élni...
4/34 anonim válasza:
Egyszerű: letöröltem róla az egészet, utána már vissza se tettem
5/34 anonim válasza:
Nektek jó,mert ti le tudtatok szokni mert TI akartátok. Én bármit is tennék,semmiért se szokna le a barátom:(
6/34 anonim válasza:
LOL!!(=!Valahonnan ismerős ez a keresztapa!(=
HA az enyém megbabrálná én vissza babrálnám!
7/34 anonim válasza:
Én leszoktam a wowról... indenkinek tanácsolom hogy lépjen le az ilyen hülyeségekről... mert ez fügöség... inkább szerezz haverokat piázz stb... :D
8/34 anonim válasza:
igaz amit az előttem lévő szólt :D
egy jó havert egy jó játék nem helyettesíthet :-)
9/34 anonim válasza:
Viszont inkább wowozz mint piázz!!!
Alkoholisták!
10/34 anonim válasza:
msn-ez a barátokal az jobban lefogja köztni :D
vagy kezdel bmxezni,gördeszkazni vagy vmien sporot üzni foci futas stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!