Hogy sikerült leszoknod a WoWról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:37
11/34 anonim válasza:
Add el az accod, hogy még véletlense mehess vissza!
12/34 anonim válasza:
alt+f4 aztán delete :D nem nehéz
13/34 anonim válasza:
Június óta nem játszom 4 év után.A blizzard kiadott egy szaros patchet ami egyszerűen nem érte meg hogy fizessem.Majd a kiegre lehet visszanézek mint altoholic casual.HC-ként öcsiket meg hardmódokat farmoljon a fene
14/34 anonim válasza:
ha le akarsz szokni a wowról elősször is ne játsz eredetin!! ez a legfontossabb hozzá, mert aki eredetin játszik az befizet egy hónapra és tuti nagyon ki akarod használni hogy ne menjen kárba a pénz arról nem is beszélve hogy tökéletes a szerver vagyis egyátalán nincs bug és azzal is megszereted..
lehetőleg csak olyan szerveren játsz ahol 1x a rate vagy instant 80 vagy mert azt hamar megunod, mondjuk inkább a level 80-asat mert az 1x-es ratet én imádom..
én úgy játszom wowot hogy vannak pillanataim hogy 1 hónapra játszom de akkor nagyon kockásan .. de utána megunom és játszok valami mást.. aztán hirtelen megint rámtör 1 érzés (hűha XDD) ami aztmondja hogy wow WOW WOW!!!!
15/34 anonim válasza:
Lett egy igazi bnőm és letöröltem gépről xD
16/34 anonim válasza:
lejárt az accom és már nem is akartam feltölteni
eredeti 100Xjobb
17/34 anonim válasza:
Egyszerűen meguntam és már nem tudott lekötni... de addig sajnos nagyon is.
18/34 anonim válasza:
eladtam az auccuntot és megvettem a cod 6ot
19/34 anonim válasza:
sokszor leszoktam most akarom újra kezdeni február óta nem játszottam.
20/34 anonim válasza:
áhh mégse tettem fel nem akarok vissza szokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!