Miért van mindeki rá izgulva win7/8-ra mikor xp még mindig utoléri win7/8-at?
És?
Most akkor szidjuk a Win7-et azért is, mert nem lehet bebootolni floppyról, mint a Windows 95-öt?
Ugyan már!
G.
Azért tértem át, mert:
1: A laptopom csak ezt támogatja.
2: Szívesebben ülök le egy Aero felület elé, szerintem esztétikusra sikerült. Az XP sem rossz, de fáradtan inkább ez elé essek be.
3: Úgy vettem észre, hogy jobb a hardvertámogatása, mint az XP-nek. Kapásból felismerte sok olyan hardveremet, amit az XP csak nyögvenyelősen, telepítés után vett észre.
4: Másfél év alatt egyszer sikerült lefagyasztanom. Használok XP-t is, de az sokkal többször összeomlik. Hogy miért használok mégis XP-t? Mert van amiben az jobb. Pl. ha gyenge vasra kell felrakni. De ettől még nem éri utol a Win7/8-at.
5: A Win8 ugye erőteljesen nyitni fog az érintőképernyő felé. Az XP-ben ilyen funkció nem igazán akad. Mondjuk ez még a jövő, nem tapasztalat.
Kb. hirtelen ennyi a saját zsebemből, de hogy legyen némi "objektív" dolog is a posztomban:
A táblázat kifejezetten beszédes.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!