Miért van mindeki rá izgulva win7/8-ra mikor xp még mindig utoléri win7/8-at?
Miben?
Állításod linkekkel, vagy magyarázattal bizonyítsd.
jó kis oprendszer még mindig az xp,semmi baj nincs vele.a 7 is szokott hülyéskedni.a 8 meg 1 nagy kalap sz@r pc-re meg laptopra,nem lehet mindenki tele pénzel,hogy vegyen magának valami hiper szuper mindent tudó,érintős telefont.
nekem fenn van mind az xp is meg a 7 is,és nem nézem többre a az újabbat.igaz,hogy van közük korkülönbség (min 7 év számításaim szerint, a 8-nál meg 10)
Gyenge a géped!
A W7-nek természetesen magasabb a rendszerigénye, csak sokan egy gyenge gépre is felrakják, és utána nyavalyognak, nem megy a böngésző+torrent+játék egyszerre.
Az UAC pont téged véd, de kikapcsolható.
Drivert találsz a W7-hez is, és itt az automatikus driver keresés is egész jól müködik.
Kompatibilitás állítható, és elindul szinte minden.
A W7 nagyon jó lett!
A W8 felhasználói felülete nekem se tetszik, érintőképernyőre, átlag usernak jó, de asztali gépen nem praktikus.
Tapasztalat az semmit nem ér, mindenki más és más programokat használ, nekem pl. több száz régi játék és program tökéletesen elindult, még a kompatibilitást sem kellett állítani.
Arról meg, hogy torrent mellett nem tudsz netezni, nem az op rendszer tehet, hanem a neted lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!