Gajcsu kérdése:
Miért van mindeki rá izgulva win7/8-ra mikor xp még mindig utoléri win7/8-at?
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 20:29
11/28 A kérdező kommentje:
ez a gép nem bolti hanem saját magam raktam össze
2012. aug. 6. 19:32
12/28 anonim válasza:
Oksi, 'gyenge a géped' visszavonva,
ezen szépen futnia kellene a W7-nek.
13/28 A kérdező kommentje:
ha annyira szuper w7, akkor miért tanítanak rendszergazdai suliban xp?
2012. aug. 6. 20:01
14/28 anonim válasza:
a fősulin az adatbázisos gyakorlati órákon is win xp volt telepítve a gépekre :D
15/28 anonim válasza:
Istenem, de szűk látókörű vagy!
Tudod mit, használd csak az XP-t, mert az jobb!
Amúgy azért van sok sulis/vállalati gépen XP, mert töredéke az ára a Win7-hez képest...
G.
16/28 A kérdező kommentje:
vagy azért van sulis/vállalati gépeken xp mert központilag jobban ellenőrízhető és még nincs céges szinten kipróbálva mert magán szektorban egy gépre egyszerűbb felrakni
2012. aug. 7. 17:44
17/28 A kérdező kommentje:
sulis/vállalati anyagi megfontolásokból használnak xp-t mert drágábak a wista/w7 kompatibilis gépek +nyomtatok, és egyéb perifériák csereje egy vagyonba kerülne a cégeknek.
2012. aug. 7. 17:47
18/28 anonim válasza:
Na, valaki értelmezze az utolsó kommentet, mert én ehhez már kevés vagyok...
G.
19/28 anonim válasza:
fickósabb gépek kellenek a 7-hez,de nagyon sok nyomtató stb telepítője integrálva van bele. :D szal a nyomtatókat,meg a különböző perifériákat nem nagyon kell cserélgetni :)
20/28 A kérdező kommentje:
az újabb nyomtatoknak lehet hogy benne vannak az illesztői de a régiekkel mi van w7-hez egyáltalán nincs driver pl.: lexmark z25
2012. aug. 7. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!