Tudtok egy partíció átméretező programot, ami kompatibilis a windows 7 64 bites verziójával, és rendesen is működik!? Konkrétan arra gondolok, hogy a op. Rendszer partíciójának kapacitását szeretném megnövelni egy másik csökkentésével!
Most úgy csináltam, ahogy te mondtad, és így már működött a dolog! Az volt a gond itt, hogy nem tudtam, hogy annak is van jelentősége, hogy a "D" partíció melyik "feléről" veszem el azt az adott 10 GB-t!
De most így működik, hogy a bal oldalról teszem ezt meg!
Köszönöm a segítséged!
Nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire összefüggő műveletsor! De most már minden világos számomra, tényleg kösz, el sem tudod képzelni mióta "szenvedtem" ezzel a partíció átméretezéssel!
Akkor még csak azt megkérdezem, hogy tehát ha van mondjuk 3 partícióm, tegyük fel C, D, E (ilyen sorrendben), akkor az E partícióról úgy tudok a D-re "átdobni" bizonyos tárhelyet, hogy először E-ről D-re, majd D-ről C-re méretezek át?
Javítás:
az előző példában, E-ről nem D-re, hanem E-ről C-re!
így van, de az "E"-ről "C"-t akartál írni, gondolom, de a megoldás az, ahogy leírtad...
"E" bal végéből leválaszt. "D"-hez hozzáad, majd "D" bal végéből leválaszt és "C"-hez hozzáad...
Igen, azt akartam írni, csak félre gépeltem! :)
Most már nincs is több kérdésem, megértettem a folyamat lényeget!
Még 1x köszönöm a segítséget, és bocs, hogy ennyit raboltam az időd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!