Miért nem talál kompatibilis partíciót?
A következő a problémám.
2 év stabil működés után egyik napról a másikra összeomlott a windows xp-m.
Gondoltam, hogy felrakok most már egy win7 est.
A gond az volt, hogy a telepítő nem talált win7-tel kompatibilis partíciót.
Gondoltam, hogy egyszerűbb ha visszateszem az xp-t, csakhogy most már az xp vel sem kompatibilis a partíció a telepítő szerint. Próbáltam egy live ubuntuval és egy live xp vel is partíció formázását de utána is ugyanaz a szitu, ha telepíteni akarom.
Mit tudnék tenni, hogy települjön?
Válaszokat előre is köszönöm.
Rendes telepítést akarok indítani. DVD betesz, bios boot sorrend beállítva. Aztán a telepítő elindul, de amikor felteszi a kérdést, hogy melyik partícióra kívánom telepíteni a windows-t akkor miután megmondom neki, hogy a c re akkor azt írja ki, hogy a telepítő nem talált kompatibilis partíciót.
C be van állítva elsődleges és aktív partíciónak.
Hát megoldottam. Magamat szivattam végig. Mivel két egyforma vinyóm van végig azt hittem hogy jól van beállítva a boot sorrend aztán észrevettem , hogy rossz lemezre próbálkozott írni a telepítő ezért nem volt kompatibilis a windows-al.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!