Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8 levétele után marad...

Racz Mario kérdése:

Windows 8 levétele után marad a win xp?

Figyelt kérdés
Egyszerre van fent a win 8 és a win xp.Két különböző particón.Az elején win 8 elindul,aztán lehet választani.Ha leveszem a win 8-at attól még fogom tudni tovább használni az xp-t? (Mert ez win 7-el úgy tudom nem működik).Ötletek ?

2012. máj. 23. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem működik. Nekem egyszerre van fent win7 és 8.

Ha letörölnéd, előtte állítsd át hogy az alapértelmezett az XP legyen, hátha úgy jobb neki.

2012. máj. 23. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen ettől még jó lesz az xp-d.
2012. máj. 23. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:

"előtte állítsd át hogy az alapértelmezett az XP legyen"

xD.Ezt hogyan ? :D

2012. máj. 23. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Elvileg most ki tudod választani, hogy melyik induljon.

Van valami olyasmi, hogy Advanced settings v. Change boot settings stb.

Itt tudsz időkorlátot és alapértelmezett rendszert állítani (ami akkor tölt be, amikor nem választod ki a megadott időn belül a használni kívánt rendszert).

Itt átállítod XP-re, és (gondolom én) így nem lesz (annyi?) baj a törlés és az azt követő indulások során.

2012. máj. 25. 14:33
 5/6 anonim válasza:
Bocs nem értek hozzá de valaki el tudná mondani, hogy a windows 8-at hogyan telepítette fel? Vagy gonnan töltötte le? Akár privátban
2012. jún. 24. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:

A win8-nak még csak hivatalos próbaverziója van ! Én is csak azért tettem fel, hogy kipróbáljam.Eddig nálam tökéletesen működik

-letöltése:Egyszerűen ird be google-ba,hogy win8 consumer preview és keresd a hivatalos microsoft oldalt :D

2012. jún. 28. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!