Melyik a legjobb 6-os szintű tank a World of Tanks-ban?
Hát attól függ miképp nézzük:
-Ha artyiknál akkor GW Panther
-Rendes Tankoknál akkor a Vk3601(H) 88mm
-De nekem nagyon bejön a M4E3A8 Sherman
Ha a rangsorolás szerint nézzük akkor úgy tudom az Arl 44!
Ha a pénzt akarod szerezni a VK3601H-t v ay M4A3E8 Shermant!Amúgy mindenkinek más a legjobb (ez játékstílusfüggő)
Elárulok egy titkot: a játék azonos szintű és típusú (pl. heavy) tankokat nem rangsorol, azért az ARL van elöl, mert az abc-ben az az első. Nem véletlenül szokott a Maus is a többi T10 tank alatt lenni.
Annak idején a KV-3 messze a legjobb 6-os szintű tank volt, a többi 6-os szintűnek semmi esélye nem volt ellene. Amióta 7-es szintű, nem is játszottam 6-os szintű tankkal, de én így látatlanban merném ajánlani a szovjet 6-os szintű heavyket. A KV-2 biztos jó (5-ös szintűnek még jobb volt persze :D), viszont nagyon nagy, így könnyű eltalálni. A T-150-nel nincs tapasztalatom, de nem tűnik rossznak. Én a KV-1S-t ajánlanám, az kb. ugyanaz mint az IS, 6-os szintűnek igen jó tank, a D-2-5T-vel. Csak okosan kell vele játszani, mert messze nincs olyan páncélzata, mint a KV-3-nak, ezzel nem lehet úgy rambózni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!