Melyik közepes tank ágat fejlesszek ki a World of Tanksban? Melyik a legjobb a 4 nemzet közepes tank ága közül?
Nekem megvan a T-54 .. Több mint 7k csatám van
(Hogy alátámasszam a válaszomat) :)
Szóval szerintem a T-54 a legjobb
-Patton nem jobb átütésbem, sebzésben kicsit többet lő de nagyon papír míg a T-54 eleve döntött páncéllal redelkezik valamint asszem 200mm páncélzattal.
-E-50 ami vetekszik vele de az E-50 gyorsasága miatt nem nézhetjük mednek ,inkább egy fél Heavy tanknak
-"Batmobil" Na Igen :) Ez az a Tank ami egyszerüen le lehet irni ! 1 HIT
Közepes ágon szerintem egyértelmű, hogy Bat chat.
Heavy ágon szerintem E100.
Arty ágon nehéz választani vagy Gw type E , vagy Object 261
Td ágon szerintem T95/Jagdtiger.
De ez teljesen játékstílus függő egyépként.
Javaslom uraim, hogy ne fikázzuk egymás tankjait. :)
Az orosz med ágat inkább harciasnak tartják, a nagy zűrzavarban menjünk az ellenfél mögé, és lőjük fenékbe vagy oldalba típusú akciókhoz.
A német med tankokat sniperkedésre ajánlják.
Az amerikait általánosnak, kiegyensúlyozottnak mondják a fórumokon, illetve Pershingnél, Pattonnál nagyon jó a menet közbeni lövés pontossága.
A franciáknál meg ott az auto loader.
Szovjet 6, francia 6, amerikai 5, német 5 osztályú tankjaim vannak, most a Pershingre gyúrok.
Leginkább a T54-et, T62a-t érezném magaménak, de az túl drága. A Pershing talán, mondom talán jó lesz fenntarthatóság szempontjából.
A fenti problémám miatt arra várok, hogy a gift shopban ismét legyen egy type 59 akció (májusban volt), és akkor vásárolok egyet.
Egy jó kis med tank + pénzkeresés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!