Motor tank kitisztításhoz melyik a legjobb szer?
De ha nem akarod kínozni magadat, akkor van egyszerűbb megoldás.
Leüríted a tankot, kiszeded a benzincsapot, hagyod kiszáradni. Utána keresel két marék bazaltot/murvát/csavaranyát/edzett üveg törmelékét (ami kéznél van) és beleszórod. Ezután tanksapka vissza, a tankot pedig biztonságosan rögzíted a betonkeverőre.
Legjobb ha irányt is lehet váltani, 3 óra jobbra - 3 óra balra az évszázados rozsdát is kiviszi. Kevesebbhez ugye kevesebb idő is elég hogy fémtiszta legyen.
Érdemes kipróbálni üresen a betonkeverőt, hogy mennyire pörög gyorsan, nehogy elhajítsa a tankodat. És tényleg biztonságosan rögzíteni, mert ha leesik akkor meg fog sérülni.
Szóval ha ésszel csinálod ez a legkényelmesebb és legolcsóbb módszer.
Betonkeverős megoldás szerintem is jó. Bár én facsavart raktam bele.
Ha meg beletöltöd az olajos benzint akkor az szerintem elég jól megvédi a rozsdától. Ha nincs is mindig tele használatkor akkor is lötyög a benzin és bekeni a tank belsejét.
De egyébként ha nem akarsz vele sokat szórakozni akkor rakj bele bioetanolt. Az az oldódós részét szépen kiszedi, ami meg ott marad azt a benzin már nem fogja feloldani.
Én próbálkoztam Coca-Colával, igaz vízkövet akartam leoldani, de sajnos nagy semmi lett az eredménye.
Pedig azt mondják arra is jó.
1 db küllőt?
Ha van pótdarab, akkor vedd ki a kereket, vedd le a gumit és a felnivel sétálj be a legközelebbi kerékpárjavítóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!